Оля, поділіться, що за такий цікавий сирочок?
Маріанна це простий творог, ложокою взяла трохи для сина, і він нагадав мені камамбер, от що значить цілий день роздивлятися тему з пліснівілими сирами:joy:
Оля , это из обрата или молока , и при какой температуре Вы снимаете с огня?
Вітаю, якщо мова про творог то з молока, температура тяжке питання, з творогом не заміряла. Грію на середньому вогні.
Грек 1 буде 4 місяці. Дякую Тетяна за нього @ZolotaKoza
Ліза портрет) Саші вітання від дівчат @Alya
Какие они все хорошенькие и ухоженные, видно любимые, любимые!
Олечка, все красотулечки. Хозяйка суперская, всех лелеет.
Дякую за добрі слова, а мені все здається що мені до хозяйки далеко. Слава Богу за терпіння, хотіла зменшувати, а подивлюсь і рука не піднімається. В осені побачимо.
Дякую тезко) лілеяти не вистачає сили, але по можливості стараюсь як можу. Вони і правда глибоко засідають, хвостаті пронири.
Вже і підпасаю їх трохи, електропастух добра штука, та трава скудна, тому електропастух+2 години на день пасьби виходить. Бо приходилось трохи не через 7 днів все пастуха переставляти.
Сама більша мотивація в морозиві, сирах та інших продуктах, нямка ще та) щось в цьому році я зовсім перегоріла, треба якось себе налаштовувати)!
Олечко, де пропала, чи все у вас гаразд?
Вітаю Олю і всі гості сторінки, в нас слава Богу все гаразд. Підростає мій пастух, і потребує пізнання світу, цим зараз і зайнятті, а ще плануються зміни в житті)
Тепер дуже рідко захожу, час весь розлітається.
Дуже вдячна цьому порталу і форумчанам за мастер класи сирів та цукерок. На сир черга була, тепер кози в дикреті) а цукерки попадали поки що тільки нашій сім’ї , смакота ще та.
Всім вітання та радості в житті, буде час обов’язково заскочу.
Бажаю тільки прекрасних змін в житті!
А де там що про цукерки,чому я не бачила?
Вітаю Вера) краще пізно ніж ніколи. Цукерки від Тетяни Броварчанки Конфетки из козьего молока
Дуже смачно!
Оля на форум завітала! Десь пропала і ніяких новин не пише.
Нема особливих новин. Поки що затишшя перед бурею) дівчата в дикреті, я також))) рада вас всіх бачити!
Олечко, це дуже приємна новина. Нехай все буде добре і Новий рік принесе нові радості. Щастя Вашому дому!
Вітаю всіх зі святами, дякую за побажання. І бажаю теплих світлих промінчиків зігріваючих серце. Нехай всім приходять тільки приємні і добрі думки, і любов зближує всіх близьких і не дуже людей. Щоб розуміння і турбота огорнула весь наш люд, і зробити комусь добре викликало щастя і радість. Всього найкращого.
Олечка добрый день! Я Ярослава из Чернигова вчера зашла на Вашу страничку очень приятно было увидеть Добрыню и Бруню, я рада что мои малыши оправдали наши с Вами ожидания и хорошая молочность моих коз передалась их деткам. Читала вашу страничку с большим удовольствием, Вы большая умница, хозяйка с большой буквы и муж Ваш молодец, такую красоту построил, молодцы!!! Успехов Вам во всем, любви и здоровья.
Вітаю Ярослава, дякую Вам за такі слова, і особливо за тварин. Вони повністю виправдали надії і очікування мої. Весною якщо Бог дасть родить в мене дочка Добриня+Бруня, дуже цікаво, що вона видасть.
Поздоровляю зі святами, благополуччя Вам, здоров’я та Божої благодаті.
Спасибо огромное и Вас с праздниками.Пусть Боженька оберегает Вашу семью.