"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Мені також дуже подобається процес, і результат))))
Тільки цей раз розсол розбавили в двічі і переплутала з просушкою і розсолом навпаки зробила, майже сутку висушила, а потім посолила, вийшла не солена, з присмаком вершків. В слідуючий раз дасть Бог, буду розсіл міцніший робити)

2 лайка

Просто прелесть! Отличная качотта.
Как на вкус. кислинка есть?

Так, а я думала щось не то зробила))))) тому з кислинкою) ще раз дякую!

Кислинка из-за кефира. поэтому и спрашиваю.
Вообще-то ее не должно быть в качотте. Но на вкус и цвет…
Главное чтоб нравилось.
На вид очень хорошо получилось.

3 лайка

Эт да, кефир даёт и кислинку и дырочки.
Поэтому я обычно в этот вид сыра кефир не добавляю, если хочу получить однородную структуру и мягкий вкус.
А с кефиром получается тоже вкусный сырок :blush: Но его лучше вызревать минимум месяц. Тогда кефир проявит себя во всей своей красе, точнее вкусе :wink:

4 лайка

Оля, а кефир был из грибочка молочного? Сварите качотту без кефира, на одном сычуге. Рецептура та же. Сыр будет без кислинки и с меньшим количеством дырочек. Получится очень вкусно и красиво.

7 лайков

Пришел ко мне гриб . Спасибо Ольга !!! Пьем с женой кефир,очень вкусный. извините , что сразу не отписался,да и не понятно куда писать.
вот тут пишу.Спасибо !!!:rose:

5 лайков

Подобається, та це ж друга спроба в житті, далі ще пробуватиму інакше))) дякую)

Місяць було би добре, та вже другий обсохнути не встигає з’їдаємо, дасть Бог молока може якийсь місяць і пролежить;)

Так кефір з гриба) так і спробую лиш на сичуге!)))

Дуже рада за вас, що обоє п’єте і подобається. На здоров’я))) дякую Олі за допомогу!

4 лайка

Вам Оля спасибо отдельное,ваш грибок проехал сколько и попал к нам.Спасибо!!!

3 лайка

Це не мій, а хорошої людини Іван Іванича, нагадує ця ситуація гарну естафету, нехай він ще множится і багатьом приносить користь і здоров’я!)))

2 лайка

Кстати ,да.Сегодня жена поделила и понесла на работу сотруднице.Так что эстафета продолжается.

5 лайков

Мы тоже уже пьем кефир. Спасибо @olga_pukalo и @Olga101 за гриб молочный. Эстафета продолжается, я тоже скоро поделюсь грибом. Уже ждут.

5 лайков

Боюся бути настирливою, та хотіла б і собі придбати такого грибочка.:slight_smile:

2 лайка

Вітаю Галина) дуже рада, що він таки потрапив до Вас!!! Смачного на здоров’я!

3 лайка

Боятися в житті треба тільки Одного. ВІтаю Маряно))) а в якій Ви області?

2 лайка

Я в Черкаській, можлива доставка до Києва.
До мене на «ти»)

1 лайк

Маріанна вітаю. Напишите мені в приват адресу НП. Зараз порція буде відправлена по домовленності, а слідуючу для тебе назбираю;)

1 лайк

Титан 31 буде 2 місяці

17 лайков

А как он у вас писает? Пузо не мокрое?

3 лайка

Вітаю Інна, та дякую за турботу. Це була примірка, зняла і доробила, так щоб простір був більший, моча по матерії зтікає, живіт сухий. Коли був тільки клапан, перекошувався, а спідниця те що треба:wink:

1 лайк