"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Хочеться поділитись з вами радістю, похоже я вже близько з Божою поміччю підхожу до цінування того що маю, і вам всім того бажаю, радіти за ближніх і свого не цуратись, за своїм піклуватись і на чуже не задивлятись. Всім знову бажаю здоров’я

18 лайков

Вітаю всіх, є паста доктора Нейлора (чоловік каже для увликаюшихся инквизицией), може кому треба ділюсь.
Використовувала її на козлику та козочці (буде цікаво напишу).

1 лайк

Оля, я как раз хотела покупать. Знаю , что хотя бы один рогатик будет, поэтому хочу научится работать пастой. Но ничего про нее не знаю, поделитесь информацией!

1 лайк

можу поділитись з Вами мені цілого тюбіка не потрібно, треба пасти зовсім трохи єдине якось передати придумати.
Козочка перенесла болісно більш менш, до 9 місяців в неї з’явився пеньок як після термокаутера, козлику все робили по інструкції як і козочці, йому треба більшу площу приблизно 1,5 см навколо бугра і тримати довше, він лежав на руках і процедура була дуже болісна, і після вигляд не із приємних. Приблизно через місяць все заросло, але пізніше мені присилали його фото роги все таки відросли, тонкі не рівномірні, один довше другий коротше
Є пару фото його ще в мене:

Вона останні фото:

6 лайков

Так Ви під Києвом, це буде проще мій номер 099 2526151 набирайте домовимся

1 лайк

…и рабочий инструмент показывает…типа всё на месте у Добрыни!!! хихи

2 лайка

Так з інструментом поки що все добре слава Богу, будем бачити результат Бог дасть.
Я тут замітила Добрині 3 роки було 29 листопада і він так добре запах, більш інтенсивно ніж раніше, все також мускусно, але вже довше поливається і досі пахне. Все таки козли чим старші тим активніші. Йому хоч кожен день козу подавай.
От цікаво невже сотки і правда не пахнуть, от би побути біля дорослого, бо була думка всю господарьку в одне місце перенести, тільки вигули різні, щоб тепліше, тепер в роздумах

2 лайка

Лада пасту можу відсипати в якусь ємність та відправити новою поштою, так що якщо буде потреба дзвоніть

1 лайк

Дождусь окотов, тогда и попробуем! )))

1 лайк

Домовились, раніше часу і правда немає що планувати, ми предпологаем Бог распологает

1 лайк

Фото космічного корабля, якщо будете в макарові і побачите, то не лякайтеся тут живуть Земляне))) які завжди раді однодумцям і готові напоїти чайком)

20 лайков

@Oksana8820
По цій силці є багато інформації по нашому будинку
ᐉ Коробочка на ніжках - Как мы строим дома и делаем ремонты - Форум Строим Дом

6 лайков

Ольга, большое спасибо.
Обязательно с мужем просмотрим.
Буду рада видеть Вас в гостях хозяйство “Рассвет”.

1 лайк

Ой, как интересно…ушла читать))))

1 лайк

Ндаааа цікаво як! Оля, після 10 хв. перегляду записів стосовно твого будинку, мені прийшла ідейка зробити в козлятнику загінчик для козенят на 2-му поверсі :joy:, а чомуб і ні? Будемо долати стереотипи :wink:.

Доречі дуже рада тебе знову бачтити на форумі! І аватарочка нова :grinning:- красуня!
Як там твої кізочки?

3 лайка

Ого! Оля, да Вы с мужем прям экстримальные первопроходцы!!! )))) А мы дом строили из кирпича, что правда тоже своими руками!

17 лайков

Заскочу обов’язково, я за ці пару днів все закинула, треба срочно вертатися в реальність

1 лайк

У мене цієї зими думка виникла кіз поселити на першому поверсі в майстерні)))))))))) чомусь чоловік не підтримав:joy:
Я рада повернутись і не дуже, сьогодні на обід тарілку розбила, все про форум думаю, так можна і у віртуал з кінцями, тим паче така довга перерва була бо померла моя Пляма, поки шукала їй кавалера, знехтувала правилами безпеки, вони всі вийшли і на протязі дня мали доступ до мішка овса, Ліза годувала то тяжко перенесла сильно похудала і втратила сили, дуже довго відходила, Бруня за 2 тижні до родів, замість отрижки плювала вівсом, але за рахунок великого живота не змогла дуже багато з’їсти, а Пляма промучалась 7 днів, це було страшно і болісно, ми всі міри використали щоб її спасти, в кінці чоловік навіть проколював живіт щоб гази виходили, але вона задохнулась, останні години вже не вставала, і дуже блеяла, так я вернулась в реальність і постараюсь з Божою поміччю не впадати більше в астрал, а все робити розмірено і вчасно.
А на голові Оля все теж хустка, тепер незаміннимий атрибут мого побуту)
Дівчата слава Богу нормально зараз, їх в мене три, всі ніби кітні, а там буде видно)

5 лайков

Вітаю бо розумію що значить свій дом і особливо пам’ятаю коли ми в’їхали, жили в кімнаті в низу з електричною батареєю та кухнею в ванній кімнаті і зручностями на вулиці, але яке то було щастя, більше за нього було тільки коли ми провели водопровід і можно було повноцінно користуватись кухнею з водою:grinning:
А у Вас голуби, це чудово, відкривайте сторінку, бо чоловік задумувався завести;)
І козюлі куда без них, коротковушки:)

6 лайков

Ой, Оля, голуби - это да… подаренные ))) три парня и одна черная девочка. Никак не могу еще прикупить пару самок павлиньих…
А мы когда построились переходили в одну комнату с двумя детками 1,6 года и 6 месяцев перед новым высокосным годом, на улице тогда было -25 , а в доме после штукатурки +6 и температура не менялась до марта , но никто из нас на удивление не заболел !!!

5 лайков