"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Це називається велике виділення ендерфинів гормонів радості, радіючи людина все переносить без труднощів, а коли впадає в униння то і здоров’я дає великі збої. Бо маємо непрестанно радоваться)))
Мені кума пару карликів презентувала, він і вона, такі кумедні і ручні, я тепер вся в думках де би ще з п’ять курочок придбати, тепер я до них неравнодушна)))

8 лайков

Оля, дуже рада що ти знайшла хвилинку та завітала на форум. Сходила за ссилкою на СТРОИМДОМ :grinning: всі фото переглянула! Я в захваті від Вашого будиночку! :heart_eyes:

Дуже рада, що у Вашої родини таке гарне гніздечко, така добра хозяюшка-господиня-майстриня та чоловік із золотими руками!

Хай в усьому Вам щастить!

6 лайков

Танюша ми у Вас були, а тепер чекаю до нас.
Вже кума жартує, що я кіз як дітей люблю, а тут хоч буде з ким по душам поговорити, про те що подобається і цікаво:)
Що до майстрині і господині ще багато працювати, а чоловік - так рукі золоті, я його новими проектами козовника вже замучала. Добре що він обдумуючи і спокійно підходить до справи, бо по початку і стайка в кожної окрема була, що нідочого, тепер всі разом сплять в обнімочку, тепло і добре, та совершенству немає предела;)
От рішили кормушку, доїльний станок, винести на вулицю і повністю накрити вигул, а в середині тільки в родильні кормушка буде, тоді і сухіше в середині буде. Все плани і думки, а там видно буде.

9 лайков

Оля, а вы так Добрыню в качестве производителя и оставили? Не нашли ему замену?

Коли померла його дочка в зв’язку чого шукала заміну, то потреба відпала, тепер всі кози йому не діти, можна спокійно зводити, тим паче потомство його поки що мене влаштовувало, а якщо ще пару плям з’явиться затримається надовго:) він ще не перевірений, от має в січні родити його дочка 25% нуба, мама її давала мені по другому окоту максимум 2100 за день на 2 місяці лактації, потім її не стало, по цій дочці можна буде зрозуміти наскільки він покращив її по кількості і смаку молока. Правда у мами її молоко було топлений пломбір, абсолютно без запаху казали люди нюхаті(що козине взагалі не п’ють)
А краще завжди хочеться, тільки де воно то краще, добре в мене тормоза поряд ходять, дачі фінансами зараз не розпологаю. Проценти то добре, та питання в якості чи переконані себе в своїй унікальності. Дасть Бог скоро все буде доступніше. Принаймні я працюю в цьому напрямку, недорого не озночає не якісно, а може бути просто раціонально і по людяному. Це кратко:sweat_smile:

6 лайков

Ура, ура перше міні яєчко:smiley:

18 лайков

Всім доброго вечора:)
От запрошую в гості, а кого питати не сказала, тут наша маленька веселенька родина)))

Ласкаво просимо!

42 лайка

Вы такая светлая семья! Здоровья, удачи и всегда оставаться такими веселыми, дружными!

2 лайка

Елена щиро дякую! Взаємно і вам бажаю!!!

1 лайк

Любви вам и Божьей благодати!!! Вы очень красивая семья!

2 лайка

Оля, да вы ж класснючие блондины!

3 лайка

Які гарні, веселі і замурзані)))))
Обожнюю такі щирі фото :rose:

2 лайка

Пока в толк не возьму но ,видимо, быть запачканным - самое большое детское счастье:wink:

1 лайк

Дякую Дарино)))) і вам найкращих побажань!

Такі да)))) причому маленькими ми були такими ж як син)))))))

Дякую:blush: щирі коли поряд такі непоседи)))))

Що до дитячого важко сказати, інакше поки що не получається))) а от нам точно забава:grinning:

5 лайков

Доброго ранку))))))

15 лайков

Вітаю @meg Антоне до вас питання чи можна було би змінити назву моєї сторінки? Сама не знайшла як. Нова назва: ВПГ"Природній Дар"

2 лайка

Оля, семья замечательная и фото такое светлое, доброе.

хоть вас лично и не знаю, зато мужа знаю
Приятно было видеть Вас, Вашего умницу мужа и замечательного сынулю.

с лучшими пожеланиями с Черновцов, надеюсь вы все же доберетесь до нас.

5 лайков

Саша дуже вам дякую, сьогодні тільки думала про вас, дивлюсь на дівчат і дякую. А ще в мене таке враження що знайома з вами вже дуже давно, признаюсь навіть раз у сні з вами кози пасли, а ви ще на ферму забігали закриту де дуже удойні зааненці))))
Бог дасть обов’язково до вас заїдемо, для мене це буде неоціненний досвід і радість!

2 лайка

Не пам’ятаю чи писала вам, то повторюсь, якщо будете біля нас обов’язково дайте знати, будем дуже раді бачити!

1 лайк

Оля, спасибо большое.

но у вас больше шансов попасть ко мне. Попьем кофе, пообщаемся., а детки вместе поиграются.

2 лайка