Запечений гарбуз

Ой дівчатка, не можу не поділитися. Можливо, що вже таке хтось і готує, а я відкрила Америку для себе :face_with_hand_over_mouth:
Як кажуть:“Все геніальне - просто!”

Лежав у мене гарний, великий, солодкий гарбуз. Коли були морози трохи його прихватило, та не сильно, я занесла гарбуз у холодну кімнату і лежав він там до учорашнього дня та чекав своєї черги. Вчора заглянула до нього, а гарбузик мій від хвостика почав гнити(саме там і примерз). Забрала я його почистила. Порізала на кусойки і по пакетам в морозилку поклала. Два величеньких кусочка залишила. Поклала їх на тарілку і всунула в мікрохвильовку. Спочатку на 5 хвилин, потім подивилася і включила ще на 4 хвилини(час випікання в мікрохвильовці треба дивитися індивідуально), за дві хвилини до кінця присипала меленою корицею.УСЕ!
Як же це СМАЧНО! Вийшов солодкий немов з цукром.В мене чоловік не їсть гарбуз ВЗАГАЛІ! А тут насилу від тарілки відігнала :grin:
І да, холодний мені гарбузик сподобався більше :slightly_smiling_face:

20 лайков

Когда мужу апендецит удалили, доктор посоветовал запеченый гарбуз. Я в духовке делала. Смакота неимоверная :yum: А полезно как!
Но своих гарбузов у нас нет, поэтому покупала и не всегда удачно. на вид все красивые, а вкус разный. И так несколько раз попался невкусный и все, перестала я покупать(

А ну, попутно :stuck_out_tongue_winking_eye: может посоветует кто какой сорт гарбуза вкусный на кашки и вот так для запекания? А какой сорт кормовой --Козюлишнам?

3 лайка

Тань, решительное значение на вкус тыквы имеет земля и удобрение-полив. Это я уже поняла. Много лет ищу сорт со вкусом тыквы, как у бабушки в Нежине в детстве. И так и не нашла, там были не сортовые, а самые обычные, как у всех.

3 лайка

Инна что-то конкретное имеешь ввиду или как делают вообще на куче после коз?

Ой это вообще не в ту степь от данной темы :upside_down_face: Инночка, может перенесешь куда надо?

Ну почему же. Тут как раз по теме - вкус тыквы. Нет у нас вкусных тыковок, я не нашла, по крайней мере.

А обсуждение сортов уже было где-то.

Хочете вишлю насіння? Попробуєте продукт нашої півторадесятилітньої селекції :relaxed:

4 лайка

Я саджаю багато звичайних гарбузів для господарства.І лише небагато з них можна вибрати для каші або запікання,такої як колись готувала бабуся в печі.А теперішні сорти смачні,але не такі,як хотілося б.Хоча добре зберігаються аж до весни.

1 лайк

Конечно хочу! Я у всех прошу. Высаживаю. Пробую. Но думаю, у нас земля не гарбузная здесь. В этом году хочу попробовать поливать чем-то калийным, может золой подкармливать.

2 лайка

Садіть, де максимум сонця, на Юрія, в вас холодніше то можна на навозну купу від кіз грітиме, свиняча спалить. В нас часто самосів так сходить, потім гарні гарбузики

2 лайка

Гарбуз-диня. завантаження

1 лайк

А я каждую весну сажаю тыквы 5-6 сортов. На выходе каждый плод имеет свой неповторимый вкус Никогда заранее не знаю, плоды какого сорта будут самыми сладкими. Думаю, много зависит не только от почвы и удобрений, но и от количества солнечных и знойных дней.

2 лайка

И я хочу :blush: Можно и мне несколько штучек семян?

1 лайк

Да, мне говорили, что такая самая вкусная. Но они тоже разные (

1 лайк

Пишіть адресу, відправлю

1 лайк

Таня, скинь в личку адрес, я тебе в конверте семян пришлю.

Иннусь и тебе скину всяких разных какие у меня есть. А вдруг подойдут?! Жду адрес в Вайбере

1 лайк

Грета, Марьяночка, Спасибочки :kissing_heart:

1 лайк

Грета, якщо можна, то я б також хотіла насіння гарбуза у вас придбати?

1 лайк

Мар’яночко, у мене таке ж відкриття було кілька місяців тому :grin: Люблю гарбузи, але готувати вміла з них тільки кашу. А цієї осені дали мені рецепт гарбузового пирога. І для нього гарбуз потрібно було спочатку запекти. Спочатку мені запах дуже сподобався, потім трошки спробувала…потім ще трошки :grin: Пирога так і не вийшло :grin:

5 лайков

Ми так завжди робимо, додаємо туди яблуко, ще можна родзинкі. А більше мені подобається з сушеними яблуками. Готую 10-15 хв в кастрюльці для мікрохвильовки, під кришкою, тоді саме краще пропарюється.

4 лайка

Нагнали і мені охоти на гарбуза. Завтра запечу.
Моя покійна бабка-сусідка зевжди пекла гарбуза на сковороді. Ложечку олії і викладає скибочки, або кружечок, якщо гарбуз арабатський (довгий). Пекла під кришкою і на дві сторони перевертала.

2 лайка