Меня вот этот момент смущает.
На сьогодні, вже немає кашлю і носик сухий і чистий.
За тиждень козуля почала їсти краще, навіть, скажу, що добре. Пасеться біля 2 прив’язаних кіз, берег річечки (соток 30)та кусок городу з капустою та кукурудзою, гичкою та морквинням її випас, ввечері вона сама як гарбуза. Зернових збільшила на стакан. І вона, дала старт в рості, міняється, гарнішає. 23 знову зважу, цікаво. Це все добре, а от погано з ногою. Так і кульгає, ніякої гульки немає, розминаю стегно, стоїть не б’ється, не брикає. Пройшло 2 тижні від уколу, а ніжка болить.
Цього року багато шипшини, можна її козам? Посушити на зиму.
Конечно, можно, если есть возможность, даже нужно - натуральные витаминки.
Проверьте копыта. Может это совпадение и что-то с копытом. И помажте мазью Дибутин, должно пройти.
Копитця всі в нормі, а мазь куплю, дякую за підказку. Її як вкололи то вона замекала і аж підскочила і вже звідти пішла кульгаючи, може укол болючий, може неправильно чи глибоко, але ж вже 2 тижні пройшло, якось ненормально це кульгання.
Найгірше, що немає ветлікаря. Тільки ветаптека. А потрібно вести в район.
Может в такое место попали. Лучше ( если нет противопоказания в инструкции) колоть подкожно.
А то, что хромает должно пройти.
Меня весной козлята повалили на спину, я присела к нам, а нога осталась стоять на месте. В результате потянула сухожилие. Хромала три месяца, и до сих пор припухшие. Но Дибутин помогает хорошо
Добрий вечір. Підкажіть якщо укол попав в сідничний нерв то які наслідки можуть бути? Моя Власта вже розім’ята, натерта, розтерта Дібутіном, а стан ноги не міняється. Я за собою вину відчуваю, чому не колола сама, дітей колю, а козу побоялась :(. А ще сусідка бабуся, видивляється і примовляє: яка кізочка хороша, у мене така, але ваша і гарніша і більша і вимячко вже виглядає і мені коза то їсти перестане то вже підкашлювати почала, і з ногою на рівному місці намалювалась проблема. Вже я і у “бабські забобони” починаю вірити.
Про “бабские забобоны” хочу сказать одно…если верить в такое, то оно и цепляется, а если НЕ верить и Не бояться… больше верить стоит в силу мысли, если думаешь, что все плохо, то плохо и станет… но в то же время, не мы эти все забобоны придумали, и не нам их отменять…что то все таки есть, и отбрасывать совсем это нельзя. Но…я всегда считаю, что хороших людей больше и так оно и получается по жизни…и “дулю в кармане” на всякие взгляды и слова тоже никто не отменял…а ещё есть молитва… искренние слова всегда услышат! Там! А козуля ваша красавица! И совсем не выглядит зачуханной.и имя у нее очень красивое!
Вот поэтому и я стараюсь мень что-то рассказывать, и пасу коз подальше от всех. Меньше видят дольше спят.
У нас старша кізка біла Дворяночка, то Власта ніби її доця. Мало хто на неї звертає увагу. Старша Михайлина рогата і з добрячим характером, а Власта така ласкава, аж очі закриває як глажу, чухаю, і голову притуляє до моєї. З такою козою справжня козотерапія.
В принципе, если даже попали в сидалищный нерв, то очень плохого ничего быть не должно. Нерв очень чувствительный, если есть воспаление, то долго восстанавливается. Не помню, писали ли Вы, осматривали ли место инъекции? Может вдруг там воспаление в мягких тканях развилось, шишка какая-то… Осмотрите ещё раз внимательно.
Ми як кізку привезли то вона зрідка чухала одне вухо, я і не зважала на це, а це почала головою тріпати часто і копитцем часто те вухо чухає.
У вухо заглянула наскільки можна то чисте, глибоко там трохи сірки. Може туди кліщ залізти? Чи який отит?
@Olga79 Підкажіть, будь-ласка, по нашій ситуації.
Перед ником Оли поставьте @, чтобы позвать.
Антибіотик широкого спектру (азітроміцин, наприклад) і івермектин. Місцево можете ватки вставляти по черзі борний спирт і мазь Вишневського.
@olga79 а ніжку чимось ще мазати , крім Дібутіну?
Оля, 20 днів назад кололи Роленол, то зараз повторити? Івермектин?