Вяленые помидоры для сыроделия

Трошки вставлю свої п’ять копійок:wink:. Я з помидорів виймаю насіння і в’ялю в духовці вже з приправами. Яка це смакота :heart_eyes:, важливо, щоб помидорки були м’ясистими, як і написала Наталия @NATKA, і ще бажано тонкошкірі. На чорний хлібчик, та з чорною кавою ММММММ😋

7 лайков

Я раніше теж насіння вмймала, а минулого року помідори у мене були дуже м’ясисті і рідини було у середині дуже мало тому я й не вмймала насіння теж вийшло добре

3 лайка

Та як на мене нехай варіанти всяк вибирає на свій смак, мені тільки залишається журитись, що в цьому році не встигла зав’ялити, але день вже почав збільшуватись, одже скоро літо з новими врожаями. Дай, Боже, дочекатись!

2 лайка

А я чего-то вообще заморочилась в этом году с помидорами, и кожуру снимала и серединку вычищала, потом раскладывала на противень посыпала смесью соли, перца и сахара, вялила в духовке. Готовые раскладывала по пакетам и в морозилку, отлично хранятся:slight_smile:

2 лайка

Но хлопотно очень…а летом времени ой как не хватает…:wink:

1 лайк

Ви в’ялені до морозилки клали?
Я черіків наморозила, ще не куштувала що з того вийшло😏

Да, Наташа, вяленые отлично замораживаются:slight_smile:, свежие тоже замораживала, результат так себе, но для яичницы с помидорами и соусов - вполне подходит.

2 лайка

Я про яєшню і думала, коли заморожувала😋

1 лайк