Власне господарство "Новачок"

Я тоже покупала и продавала в рассрочку и не только коз, а и щенков. Если с козами через форум вроде как знакомые, с собаками сложнее, но я рисковала :see_no_evil: . Конечно, всегда есть риск, но слава Богу все хорошо! И я вовремя рассчитывалась и со мной тоже. Все на доверии! За что поверившим мне нашим форумчаночкам огромное спасибо :kissing_heart: :kissing_heart:

12 лайков

Танюш, честных людей все равно больше! Но я один раз пролетела, и на крупную сумму с козлятами, теперь - только за деньги. Или подарю, так хоть буду знать, что это моя добрая воля, а не дурочку из меня делать. До НГ наверное подожду да и озваучу, кто меня так кинул. Почти 2 года денег жду

16 лайков

Ого! Могли каждый месяц собирать понемногу и то отдали бы.
Как мой муж говорит, это на их совести.

5 лайков

Нічого собі … :rage: :triumph: Вас кинули на гроші на нашому форумі ? Марина , обов’язково треба піднимати такі питання , та добиватися чесної оплати ! Два роки … слів немає .

Мабуть немає совесті … тільки не зрозуміло на що людина розраховує ?! На те , що Бабушка забуде ? :scream: :astonished: ммда …
Я іноді також даю людям відстрочку оплати на тварину , але не люблю цього страшенно , бо починаєш потім нагадувати , а та людина ще й обурюватися починає , що мол , надоїдаю …
А ще , завжди себе ставлю на місце покупця … ну от чому мені ніхто кредіти ніколи не робив ,… чому я , якщо вже купляю тварину , то даю повну суму одразу … навіть якщо мені й прийшлося їх позичити у своїх друзів чи рідні .

20 лайков

Співчуваю :sleepy:.
А почитати хто це, буде дуже цікаво, бо я вважаю, що у нас на форумі всі такі рідні :hugs: люди.

14 лайков

Да, тут на форуме не одна Марина пострадала. Есть еще такие непомню только кто писал. А кто и непишет. Просто есть наглые люди, сама с такими сталкивалась. И они создают вид " а что? Я тут непричем"

4 лайка

не розумію , як так можна взагалі ?

4 лайка

Я надеюсь, что человек прочитает да и надумается, форумчанка активная. И как человек мне нравится, и очень не люблю скандалить с привлечением общественности, но тут как бы уже все жданики сьедены

12 лайков

Маріна, а чого чекати до нового року. Наче ще до Миколая треба всі борги віддати, до Миколи, або ніколи.
Знаєте, а мені стидно за боржників. Наче ми всі тут такі відкриті, чесні, аж ні, таки є ложка дьогтю. Печалька.
Людино добра, віддай борг, не позор своє їм"я.

19 лайков

Мені , звісно , було б цікаво дізнатися , хто з нас два роки гроші вміє не віддавати , але я також ЗА те , щоб дати нашій форумчанці шанс погасити борг , вибачитися перед Мариною , та залишитися для всіх нас інкогніто … Бо , чесно кажучі , хочу мира та злагоди нашому форуму ! Тим більш , що Свята на носі !

:face_with_raised_eyebrow: :+1:

20 лайков

Спочатку подумала що не на свою сторінку зайшла. Не часто стільки людей в мене пише. Напевно відкрию тему, будемо ділитися досвідом та історіями! Думаю буде багатьом цікаво :blush:!

1 лайк

Та ну это вообще.

Верно, Оля, говорите!

4 лайка

Вибач , Дашенька , наплакали тобі тут … :thinking: :grimacing:

3 лайка

Нічого. Навпаки, розумію що не тільки для мене актуальна ця тема!

1 лайк

Дашуля, моя дорогенька кумочко! Я дуже щаслива, що ти довірила мені в хрещені донечки свою Софійку!
Вітаю тебе з днем народження! Здоровя тобі, діткам, рідним, близьким та тваринкам. Ти дуже гарна , добра і чуйна людина! Хай Господь оберігає і допомагає тобі у всьому!

7 лайков

Даша, с Днём Рождения! И " пусть все будет, так как ты захочешь"!

3 лайка

А тортика нет возле ника…
Но если день рождения то пусть все будет. Здоровья и всего, всего и побольше. Чего душа желает. :tada:

3 лайка

Дашенька , вітаю тебе ! Будь здорова та богата !

2 лайка

Величезне ДЯКУЮ Вам😊!
Не очікувала що і на форумі мене привітають. Справжній сюрприз!

1 лайк

Дашенька, я с опозданием, но тем не менее с поздравлением!
Дашенька, будь любима, счастлива! :moneybag::heavy_dollar_sign::gift::birthday:

2 лайка