Несколькр рецептов которые пекла сама…девочки,ну очень вкусно
Ну вот, отдохнула, надо пи рог с ревенем пекти. Юля, молодец, такая подборка рецептов!
Стараюсь выпекать по сезону:grinning:,сейчас пойдут ягодки и фрукты,перейдем на выпечку с ними)А пока пробуйте,всех кого не угощала ,очень понравилось
Як то кажуть “зірвали з язика”, вчора не спромоглась .
Сьогодні вже другий пиріг з ревенем доїдаємо.
Робимо розсипчате тісто: на склянку борошна 50мл олії (краще по столовій ложці доливати), на кінчику чайної ложки соди. Розтерти, можна ложкою (мій варіант))), можна руками, можна міксером, блендером… Повинна вийти крошлива суміш. Цю суміш насипаємо у форму, формуємо бордюрчик.
Далі начинка: стебла ревеню очищаємо (не дуже ретельно) від верхнього покриву, кришимо на шматочки (3-4см), готуємо сирну (творожну) заливку: сир 150-200 гр+ 1-2 яйця+цукор (на смак)-- все це перетираємо вручну або блендером.
Тепер все складаємо: на тісто викладаємо шматочки ревеню (зігзагами, колами, кому що подобається, аби рівномірно)), і заливаємо сирною масою.
Випікати в духовці біля 20 хвилин Т~180°С. Смачного!
Смачно, легко (і фізично, і шлунок не туже обтяжує) і руки можна не забруднювати😘
І Ваші, Юля, рецепти беру на озброєння!
У меня дети как и просят еще…нужно приготовить и по Вашему рецепту:grinning:
Пробуйте! Мені здається, що можна пропустити пункт з тістом, і зробити звичайну запіканку. Фантазія не обмежує!
Подобється ревінь і тим, що його структура не заважає, розчиняється, стає непомітною, залишає лише приємну кислинку😋.
Ще нагадало, як пригостили пиріжками печеними, на смак з яблуками, а на вигляд начинка була яскраво зеленою , виявилось, що то був щавель з цукром. Дивуюсь і досі.
Хто в цьому році відкрив сезон ревеня? У мене це була сирна (творожная) запіканка.
Дівчата відгукніться, хто минулого року просив насіння ревеня. В цьому році з’явились нові кущики і з насінням є ідея, можна спробувати розмножити.