У кожного своє щастя

У меня тоже и Бельчонок и Данюшка рождены на моих руках, люблю их до безумия.

3 лайка

Хочу навчитися пекти домашній хліб.

2 лайка

на сайте hlebopechka.ru очень много по закваскам, их содержанию и выпечке разной.
очень хороший ресурс. рекомендую

3 лайка

Алена,я пеку хлеб в хлебопечке на закваске.
Звони,расскажу :wink:

1 лайк

перша спроба випічки хліба. Ну що, сказали, що дуже мало.:yum: Пообіцяла завтра спекти більше.

17 лайков

А в разрезе фоточку?:wink:

Уже позно все схомячили😬

1 лайк

Сьогодні в мене окотилася кізочка Капучінка двома козенятами. Я так цього чекала. У нас + кізочка і козлик.

це 50% зааненці і 18% нубійці.

20 лайков

Скоринку підриває коли мало вирухався, чи багато дріжджів

цей хліб на заквасці🙄

Не розумію звідки, але у мене з’явився маленький “хом’ячок”, треба його притримати а тооо…:wink:

1 лайк

Треба трішки ще було почекати до посадки в духовку.

1 лайк

Дякую,зрозуміла. Я ще тільки вчуся, ціную всі поради.

ось два козлики, які народилися у п’ятницю. Теж 50% зааненціі і 18% нубійці.

11 лайков

S10321-205906(1) дуже сподобався цей козлик, схожий на свою козомаму Ізольду.

8 лайков

Тепер жду до травня альпійську козочку Маргошу. Якщо не буде козочок або взагалі окоту, то це для мене капец. Скільки козочок гарних зараз у продажу, а я чекаю. (За домовленістю з чоловіком)

2 лайка

Нажаль кізочка померла на другий день, причина не зрозуміла.

співчуваю … але нажаль так буває . Не втрачає нічого лише той - хто нічого не має …

5 лайков

Лада @ladusja весь час слідкую за Вашими оголошеннями, всі козенята гарні, а рішучості наполягти (чоловікові в покупці козочки) не вистачає. Можливості лише на одну породу, хоча на яку ще остаточно не знаю. Подобаються альпійці, ламанчі і камерунці.

2 лайка

Мені також багато порід подобаються , але я не хочу розпилятися … тому обрала ламанчі , бо саме ці кози покорили моє серце своїми інопланетними безвухими головами :wink: :hugs: А вже потім я закохалася у смак їх молока !

12 лайков