У меня тоже и Бельчонок и Данюшка рождены на моих руках, люблю их до безумия.
Хочу навчитися пекти домашній хліб.
на сайте hlebopechka.ru очень много по закваскам, их содержанию и выпечке разной.
очень хороший ресурс. рекомендую
Алена,я пеку хлеб в хлебопечке на закваске.
Звони,расскажу
А в разрезе фоточку?
Уже позно все схомячили😬
Сьогодні в мене окотилася кізочка Капучінка двома козенятами. Я так цього чекала. У нас + кізочка і козлик.
це 50% зааненці і 18% нубійці.Скоринку підриває коли мало вирухався, чи багато дріжджів
цей хліб на заквасці🙄
Не розумію звідки, але у мене з’явився маленький “хом’ячок”, треба його притримати а тооо…
Треба трішки ще було почекати до посадки в духовку.
Дякую,зрозуміла. Я ще тільки вчуся, ціную всі поради.
дуже сподобався цей козлик, схожий на свою козомаму Ізольду.
Тепер жду до травня альпійську козочку Маргошу. Якщо не буде козочок або взагалі окоту, то це для мене капец. Скільки козочок гарних зараз у продажу, а я чекаю. (За домовленістю з чоловіком)
Нажаль кізочка померла на другий день, причина не зрозуміла.
співчуваю … але нажаль так буває . Не втрачає нічого лише той - хто нічого не має …
Лада @ladusja весь час слідкую за Вашими оголошеннями, всі козенята гарні, а рішучості наполягти (чоловікові в покупці козочки) не вистачає. Можливості лише на одну породу, хоча на яку ще остаточно не знаю. Подобаються альпійці, ламанчі і камерунці.
Мені також багато порід подобаються , але я не хочу розпилятися … тому обрала ламанчі , бо саме ці кози покорили моє серце своїми інопланетними безвухими головами
А вже потім я закохалася у смак їх молока !