У кожного своє щастя

Сьогодні обрізала копитка своїм козкам. Головне правильно розпочати тоді буде все добре. А саме розпочати з Ізольди впевнено і спокійно, якщо вона не втікає і не нервує тоді й інші козуні думають, що це не страшно і дуже їм потрібне.

10 лайков

отримала посилочку від @vera12345. Сирочки дуже смачні та симпатичні на вигляд. Дякую тобі Вірочко.

21 лайк

Ого. Сколько красоты. Рассказывайте что с каким вкусом.

Доречі з Вєрою я познайомилася на зустрічі козоводів у минулому році.

1 лайк

Один сирок з пажитніком це мій улюблений, розовий з лавандою, інші ще не пробували. Так як я в “розбираюся в сирах”, можу сказати що всі дуже смачні. Нажаль сама ще не вмію варити сири і не знаю як їх описати.

2 лайка

Вірина сторінка “Белая акация”, але вона вже рік не заходить. Воно і зрозуміло - велика ферма! А сири гарнющі!

2 лайка

Так її сторіночка “ферма белая акация”. На форум вона іноді заходить, але на своїй сторіночці не пише.

А жаль, що не пише. Там є що показати і чого навчити інших. Передайте, що чекаємо на форумі.

5 лайков

розрізали сирок Вєри @vera12345 з лавандою, красивий малиновий колір і смак вау :yum:. (Фото не повністю передає справжній колір, насправді сирок трохи світліший).

21 лайк

Тепер у пошуках картини по номерам. Шукаю, щось із творчості Гапчинської, покищо все що мені сподобалося не має в наявності.

2 лайка

Дуже гарна вишивка! От тільки я не уявляю, як це пришивається. :pensive: Що тоді робити з канвою? Просвітіть неука.

1 лайк

Там манжети, комір і вставки під коміром на грудях. Я сама не шию, а для швеї (закрійника)це не проблема. А канва пришивається впритул до краю і її не видно.Ще додатково треба купити тканину.

2 лайка

Ой яке знайоме платтячко! У моєї внучки, дочки племінника, таке вишите плання було на випускному.І ще вишивка на спині. Дуже гарне!

2 лайка

Це платтячко я теж купувала на випуск, але до старшої доньки. Випуск був у 2016році, а це фото 2020року. Воно моє улюблене плаття. Але вишивки на спині не має, а ще є пояс цього разу не пов’язала.

2 лайка

Очень красивое фото. И работа отличная.

2 лайка

Наше платтячко вишивала мама доці, а шила - бабуся, моя сестра. Вони майстрині, свекруха і невістка, але то для людей. А в житті - мама і доця.

2 лайка

Оля, там канва не та що висмикується, а така як тканина щільнашов проходить якраз по кордону вишивки, і тканина канви ховається в шов. Тільки для кращого вигляду там і біле вишивається, тоді взагалі не видно.

2 лайка

Сьогодні чітко відчула, як рухаються козенята у животиках обох кізочок Капучінки та Ізольди. Це така радість, словами не передати. Все тепер чекаю…

10 лайков

Я тоже дней 5 назад у своих девочек услышала малышню, радостно так на душе стало. Ощущение новой жизни, которая растёт внутри, интерес какими родятся детки. Да, эмоции словами передать тяжело.
И не многие нас смогут понять. А и не надо нас понимать, у каждого счастье своё :wink::blush:

9 лайков

Этих козочек я вырастила с рождения. Их козамама умерла на второй день после родов. У меня к ним особое отношение. Это и волнение и радость перед будущими событиями.

4 лайка