Коза встала ,навіть поїла трохи і стала ходити по хліві, трішки трасуться задні ноги. Шийка впускає один палець
Не чіпайте, все іде по плану - вона сама відкриється. Може до ночі, може до ранку. При потребі коліть ще знеболююче.
Дякую усім за пораду, буду чекати
Будете втручатись, якщо води відійдуть, або якщо будуть стабільні потуги при відкритій шийці, або якщо коза буде тихенько мегекать до козенят.
Доброго ранку!Козі стало краще: їсть, ходить, підстрибує, але ніяких ознак щодо пологів нема. Що робити, продовжувати колоти глюкозу, аскорбінку, ще ветазол їй вчора колола?
Немає - то й немає. Відпочивайте. Козі видніше
Переходить может и десять дней. Не спешите, раз козочка хорошо себя чувствует.
Доброго вечора!Козочка сьогодні розродилася. В 8-й ранку народила одне козеня, але мертве(по величені доношене), не зчищалася до обіду, вколола окситоцин 1.5мл, вийшло ще одне козеня(зародок розміром в кулак)майже розкладалось,до вечора ще місце не відійшло, ще вколола 1.5мл окситоцину. Кізочка ходить, їсть, помекує. Можливо порадите , що продовжувати робити чи просто чекати, коли місце вийде саме?
Можливо там ще залишились козинята, краще залізти і перевірити
Так, треба перевірити.
Незмогла перевірити чи щось залишилося у неї після пологів, рука не проходила, здається що шийка закрита. Нічого у мене не вийшло.Послід не відходив. Вколола антибіотик біцилін3, заварювали кропиву давали. Вранці колола ще Ветазол. Коза їсть, ходить, п`є мало десь до 1л. Молока теж мало. Підкажіть, будь ласка, що робити далі. Кізочку дуже шкода
добрий день може хтось скаже що це в молоденької купленої козочки не знаю чи кіь
на бо куплена зі стада набухла петля і більшість лежить
Здравствуйте, из вашего сообщения совсем ничего не понятно. Пожалуйста, опишите подробно состояние козы и в чем проблема?
Спросите у бывшего хозяина хоть возраст. Если взрослая коза, то может и рожать собралась. Фото сделайте петли и общий вид.
хозяїна не знаю подарили козочкі на вид десь до року дома сфоткаю у мене 3 місяці не була в охоті ні разу