“Sunny farm” Солнечная ферма

SV Єва, 7 міс.

30 лайков

Дві подружаньки, одна без одної не можуть :slight_smile:

41 лайк

Всі дуже гарні! Що значить генетика і догляд! :hugs::smiling_face_with_three_hearts::heart:

8 лайков

Які красуні і красунчики :heart_eyes:

4 лайка

Вчора була весна, все тануло, травичка зелененька показалася, але не довго, сьогодні сніжок полетів :slight_smile:

21 лайк

Сьогодні срок у першокотки Барбі, хвилююся більше чим вона :slight_smile: А вона собі лежить і не про що не думає :slight_smile:

12 лайков

Іра так кожного разу ми сходим з розуму хвилюючись а вони спокійно жуйку жують.
Нічого ждем спокійно, на готові валер’яночку.

3 лайка

Згадую перший окот в нашому господарстві: Різдво, сижу в сараї, чекаю, наче ніяких активних ознак немає, збігаю перекушу… прихожу, а вже 2є козенят бігає :slight_smile: От так збігала! :wink:

17 лайков

Катя, що там валер"яночку! Готуємо коньячок і, як казав мій родич, підемо до кума пупики приливать. Так краще!
Удачного окоту Барбі!

7 лайков

Знаэш Оля мені валеряна помогає краще.
19 числа моя первокотка 1.8 вперше буде народжувать уже потроху шось чистить а я і подих затаюю і тільки прошу; “донечки мої рожайте з Божою допомогою самі я прийду напою і обітру малят”.
Мене вже зараз дрож пробирає , стараюсь відволіктись.

6 лайков

У нас в этом году тоже так, ттт пусть так и дальше будет. Люблю когда козы сами справляются.
Приходишь послед лежит, дети сухенькие и накормленные.
Сегодня два окота уже и ещё день не закончился.
Держу за вас с Барби кулачки :hugs:

14 лайков

А ми вже народилися, Барби+Хантер стали батьками 2х маляток. Мамуся першокотка, спокійна, вим‘ячко м‘якеньке, до діток дуже уважна. Окот пройшов дуже бистро, козенята вискочили один за одним, але я все таки встигла :slight_smile:

Гріємося під червоною лампою. Хлопчина коричневий, а дівчинка буде в плямах.

51 лайк

Класс! Поздравляю! Маме быстрого восстановления и здоровья, деткам красотунам быть крепкими и молочными! :tulip::smiling_face_with_three_hearts:

6 лайков

Поздравляю! Тот редкий случай, когда расписная девчуля) На сыр да на маслице!

9 лайков

Дякую! Да, Інна, я навіть не повірила :slight_smile:

8 лайков

Поздравляю с неймоверное красотай. Ну, у вас не может быть по другому. Для меня ваши козы выше всяких похвал.
Молочных рек и отличных продаж.

8 лайков

На молочко да на маслице :kissing_heart: Поздравляем с красивыми малышами :tada::tada::tada:!

1 лайк

Поздравляю! Вот это мамашка. Правельно детей родила, хотя вроде и у мальчика пятнышко светится небольшое. Здоровья всем и молочка побольше.

1 лайк

Сьогодні морозно, але сонечко

33 лайка

Перша доба після окоту:

46 лайков