SV Єва, 7 міс.
Всі дуже гарні! Що значить генетика і догляд!
Які красуні і красунчики
Сьогодні срок у першокотки Барбі, хвилююся більше чим вона А вона собі лежить і не про що не думає
Іра так кожного разу ми сходим з розуму хвилюючись а вони спокійно жуйку жують.
Нічого ждем спокійно, на готові валер’яночку.
Згадую перший окот в нашому господарстві: Різдво, сижу в сараї, чекаю, наче ніяких активних ознак немає, збігаю перекушу… прихожу, а вже 2є козенят бігає От так збігала!
Катя, що там валер"яночку! Готуємо коньячок і, як казав мій родич, підемо до кума пупики приливать. Так краще!
Удачного окоту Барбі!
Знаэш Оля мені валеряна помогає краще.
19 числа моя первокотка 1.8 вперше буде народжувать уже потроху шось чистить а я і подих затаюю і тільки прошу; “донечки мої рожайте з Божою допомогою самі я прийду напою і обітру малят”.
Мене вже зараз дрож пробирає , стараюсь відволіктись.
У нас в этом году тоже так, ттт пусть так и дальше будет. Люблю когда козы сами справляются.
Приходишь послед лежит, дети сухенькие и накормленные.
Сегодня два окота уже и ещё день не закончился.
Держу за вас с Барби кулачки
А ми вже народилися, Барби+Хантер стали батьками 2х маляток. Мамуся першокотка, спокійна, вим‘ячко м‘якеньке, до діток дуже уважна. Окот пройшов дуже бистро, козенята вискочили один за одним, але я все таки встигла
Гріємося під червоною лампою. Хлопчина коричневий, а дівчинка буде в плямах.
Класс! Поздравляю! Маме быстрого восстановления и здоровья, деткам красотунам быть крепкими и молочными!
Поздравляю! Тот редкий случай, когда расписная девчуля) На сыр да на маслице!
Дякую! Да, Інна, я навіть не повірила
Поздравляю с неймоверное красотай. Ну, у вас не может быть по другому. Для меня ваши козы выше всяких похвал.
Молочных рек и отличных продаж.
На молочко да на маслице Поздравляем с красивыми малышами
!
Поздравляю! Вот это мамашка. Правельно детей родила, хотя вроде и у мальчика пятнышко светится небольшое. Здоровья всем и молочка побольше.