“Sunny farm” Солнечная ферма

Такой серьезный мужичек из под маминой шеи выглядывает.

Да, по ньому видно що козел як тільки побачила копитко в пузирі, я навіть не дивилася на стать, зразу все ясно було :slight_smile:

6 лайков

Весна вже близко, тому починаємо інкубацію. Яйце покупне: Голошийка і Мастер Грей.

23 лайка

Ира, а у вас нет случайно, Амераукана, курочек?

1 лайк

Колись були, а зараз лишила більш продуктивні породи :slight_smile:

3 лайка

Познайомлю вас:
SF Леон, 4.700, 12.02.2022
М. Барбі
О. Хантер

SF Луіза, 4.100, 12.02.2022
М. Барбі
О. Хантер

27 лайков

Вагітним козам, як і жінкам корисне свіже повітря і рух :slight_smile:

• Ма, ну може ми вже додому?, там же гілочки нарізані, сінце насипане, нащо нам тут назилятися :slight_smile: !

43 лайка

У нас так не погуляєш. Снігу нема, вночі було -5, зараз сонячно і болотяка по вуха!

12 лайков

Прибігли з поля, да такі голодні! :slight_smile:

42 лайка

Ну загляденье :smiling_face_with_three_hearts:! Просто обожаю вашу Снежу! Прелесть :heart:

5 лайков

Снежу все обожают) Мне так думается)

9 лайков

Та да :slight_smile: Снежка любимица и бабушка моей Эни.

2 лайка

Да, Снежа багатоплідна коза, так само і дочка Астра. Багато дітеї і онуків наших є по всій Україні :wink:

9 лайков

Поки погода дозволяє, прибираємо хворі сосни на терріторії. По нашій області багато дерев понівичених короїдом :(, дерева цілими полосами стоять засушені. А при наших вітрах, це велика небеспека для господарства.

28 лайков

Чоловік сьогодні порадував такими весняними квіточками, аромат просто незрівняний!

35 лайков

Вау, тепло и солнечно😊

5 лайков

Які гарні квіти :smiling_face_with_three_hearts:) чоловік :+1: і про дрова попіклувавсь і про кохану не забув

8 лайков

Ага, тепер можна не економити на теплі, топити котла на повну :wink:

11 лайков

Ирочка, отзовитесь пожалуйста. :pray:

6 лайков

Я з дітьми вже в Польщі, мої рідни залишилися в цокольній частині будинку. Там вогонь не підібрався, з-за цементних плит. Машини які були на теріторії обстріляли і підпалили. Про свої тварин нічого не знаю. Родина також не виходить на звязок.

36 лайков