Якось на одному сайті знайшла дуже легкий у приготуванні та калорійності рецепт сиркового десерту, навіть моя донька, яка не дуже хотіла їсти козиний сир, їла його залюбки.
Складники для Сиркового десерту з ягодами:
йогурт - 300 г
сир - 500 г
желатин - 1п.
ягоди (будь-які) - 250 г
цукор, ваніль - за смаком
Приготування Сиркового десерту з ягодами:
Желатин розчинити згідно з інструкцією.
Ягоди помити і викласти на дно форми.
Сир з’єднати з цукром і ваніллю, додати йогурт, перемішати суміш.
До сирно-йогуртової маси влити желатин - ретельно перемішати. Залити масою ягоди і залишити в холодильнику на 2 години.
Готовий десерт розрізати на порційні шматки і прикрасити ягодами.
Коли закінчилися свіжі ягоди, то я брала заморожені, але треба попередньо їх розморозити та відцідити зайву рідину.