Школа сировара від Катерини Приходько

Урааа! Нарешті цей час настав 🥳

Читайте до кінця там важлива інформація 🔥

◽Тим, хто хоче навчитися варити правильний смачний сир, і не просто варити, а створювати власні сири;

◽Тим, хто хоче почуватися експертом у сироварінні, розуміти найдрібніші тонкощі кожного процесу - від “А”, до “Я”;

◽Тим, хто хоче стати володарем таємних знань з управління різними мікроорганізмами, що створюють сир, як усередині, так і ззовні;

◽А також, хто хоче з гордістю говорити, що створює сири із натурального молока та підтримує ідею Slow Food.

Для вас відчиняються двері онлайн школи. Що ми будемо робити:

✅Спостерігати за процесами, що відбуваються на італійській сироварні;

✅Ставити запитання італійським фахівцям;

✅Вивчати афінаж під керівництвом Катерини Приходько, чиї сири за 2 роки стали відомі всій Італії;

✅ Будемо проводити спільні зідзвони;

✅ І багато-багато іншого…

МІСЦЯ ОБМЕЖЕНІ❗

ПОТРАПИТИ ЗМОЖУТЬ НАЙШВИДШІ❗

“StreKoza_school” - це ком’юніті, новий досвід, знання та круті емоції 💫

Початок - 10 листопада

Ціна 📈 1000грн за 30днів

[ Частину прибутку ми перерахуємо на підтримку Slow Food in Ukraine

Реєструватися тут Redirecting...

9 лайков

клево как! :muscle: :heart:
жаль что я к вам не можу
но радуюсь за вас

Почему не можете? Я думаю, что через инет все решаемо

1 лайк

фб заблокирован напрочь

Ну, не знаю. Я в оккупации была, с ВПН легко заходила

1 лайк

с компа никак не могу. а на телефоне фб не стоял, и паролей не помню - восстановить - это с компа надо… а там не работает

Другій день навчання у школі.
Є якісь технічні моменти, але щирість та щедрість подачі матеріалу просто безмежна.
Можливо я працюю мало у цій сфері, але мені цікаво дуже, багато нюансів про які ніхто не розповість ніколи . Катя ділиться усім що знає до дрібниць.
Якщо хтось жалкує, що не подав заявку на навчання - ще не пізно, ще відкриті двері для охочих.
І щось мені підказує, що з часом , коли Катя відточить методику викладання , пройде запал новізни , вдосконалить технічну частину - цікавих і таких потрібних дрібниць буде у поданих матеріалах меньше. А головне ціна теж не буде “ціною воєнного часу”.
Але, це лише моя думка. І сьогодні я рада, що потрапила до першої групи. Групи у якій вчаться всі.
Долучайтеся, ще не пізно.

9 лайков

А там не через фейсбук спілкування, а через телеграм і зум.

1 лайк

Оля у першому повідомленні тут почитай є ссилка де реєструватись, прочитай уважно.

1 лайк