Урааа! Нарешті цей час настав
Читайте до кінця там важлива інформація
Тим, хто хоче навчитися варити правильний смачний сир, і не просто варити, а створювати власні сири;
Тим, хто хоче почуватися експертом у сироварінні, розуміти найдрібніші тонкощі кожного процесу - від “А”, до “Я”;
Тим, хто хоче стати володарем таємних знань з управління різними мікроорганізмами, що створюють сир, як усередині, так і ззовні;
А також, хто хоче з гордістю говорити, що створює сири із натурального молока та підтримує ідею Slow Food.
Для вас відчиняються двері онлайн школи. Що ми будемо робити:
Спостерігати за процесами, що відбуваються на італійській сироварні;
Ставити запитання італійським фахівцям;
Вивчати афінаж під керівництвом Катерини Приходько, чиї сири за 2 роки стали відомі всій Італії;
Будемо проводити спільні зідзвони;
І багато-багато іншого…
МІСЦЯ ОБМЕЖЕНІ
ПОТРАПИТИ ЗМОЖУТЬ НАЙШВИДШІ
“StreKoza_school” - це ком’юніті, новий досвід, знання та круті емоції
Початок - 10 листопада
Ціна 1000грн за 30днів
[ Частину прибутку ми перерахуємо на підтримку Slow Food in Ukraine
Реєструватися тут Redirecting...