Я в інтерфлорі заказувала років 5 тому назад,то були і сімена і садженці дуже хороші,можливо і розбалувались. То можливо і закажу у Дім і Сад. Я вам вдячна за ваш пост.
Ната, рози я купувала через ФБ. Супер садженці. У мене в друзях є Розы Полтава. Подивись там. У них і плодові дерева є.
Ось зайду,а може ти мені ссилочку кинеш,щоб не шукать?
День сьомий.
Привчила бабуся внука качать на ногах і от тепер маєш,дві години ночі,а Ванюша хоче спать у бабусі на ногах,та ще,щоб і качала. Пишаюсь я тими жінками,які родять діток після 40 років. Виносить то одне,а ще їх підняти ,та на ножки поставити. А оті ночі недоспані.Сама собі дивуюсь,років ще не так багато,а може вже й багато, а з дитиною уже виморююсь . А я діток люблю і своїх і чужих і вони мене люблять.,а вже маму Ваніну жду мабудь більше чим він сам . Ну нічого согодні вже наша мама приїде і я пост здам, а коли вона поїде додому і забере мого внука,тоді буду скучать і скупі сльозки з очей витирать.
. На нього дивишся,а він сопе собі так солодко,а ти тільки перестаєш качать,він зразу і реагує,куди зупинилась,качай дальше.
Так,що радій бабусю, своєму щастю ,ще виспишся.
Ой, бедная ваша спина! Мой сын так же спал младенцем. Только сиди и качай, а остановилась - сирена включается. Еще и животик гладить надо. Болел, видимо, сильно. А спина… ой, как же болела спина.
Не совсем понимаю, что за соус такой: просто нарезать в бульйон лука (сколько) и сварить его? И ничего больше не добавлять?
Ні,просто в бульйон кришите сиру цибулю,як ви любите. Любите цибулю кришите багато,а хто зовсім не любе цибулю ,можна вмочать у сам бульйон доведений до смаку. Варить нїчого не потрібно. Ну я думаю можна,якийсь і свій соус придумать. Я якось над цим не задумувалась і робила так ,як робила моя бабуся.
Я під стінку спираюсь і тоді легше. Його нічого не беспокоє,з мамою він спить в обнімочку,а тут обніме бабуся ,тоді встає і гукає маму,а бабуся не довго думаючи та на ноги. Я тепер думаю,шоб він мамі нерви не робив. А то у мене привик,тільки спать сам тягне подушку і каже ааааааа.Зі сторони це виглядає кумедно,а вночі не дуже.
У нас уже третій день води немає,ой,як погано. До хорошого швидко привикаєш. Раніше,ще коли діти в школу ходили воду брали з колодязя,гріли на газу,поки всих перекупаєш ,як вспомню. А тепер усі удобства в хаті і оце води не має ,для нас уже катастрофа
. Дождались ми з Ванічкою нашу мамочку,мама гостинців привезла. Привезла Ванюшкі тортик,який йому тьотя спекла
Бабуся пост здала,дитина здорова,без синяків

Наташа, а сколько вашему внучку? К козкам его не водили на экскурсию?
У березні буде 2 рочки. Не водила,бо часу не було.До 12години потрібно обід приготувать,бо мої мужики з роботи на обід приходять. Після 12 тої,малого спать ложу,а потім ідем гулять і заразом у магазин по бабни(банани), малий так каже. А день короткий,туди сюди уже і темно. А літом у мене всі внуки гостюють,то устигай за ними
тільки дивитися,самі до коз бігають.
День восьмий
Добрий ранок! Який же сьогодні,тільки добрий ранок, я нарешті сьогодні виспалася. І сьогодні вже планую свої плани,а не плани мого солодкого внука Ванічки.Вчора читала,що Іра @irina44 наділа резинки на роги своїм козочкам,пішла подивитись,вона ще результат не написала,як там ведуть себе козочки. Бо в мене три кандидатки лизухи на обезрожування.
О…так тобі і фітнес прямо на дому, та ще й з фітнес- тренером. Приглядає, щоб не шлангувала.
І робитиме…ото ж бабусі мабуть всі такі роблять, як їм легше, а батьки потім мучаються…але так мабуть у всих і завжди…
Ой, і не згадуй про резинки. Я своєму Норду оділа 21.10.18 (йому було 8 місяців) і дотепер не відпали ті роги, а ще й виросли сантиметрів на 4-5. Тепер вмовляю чоловіка знову надпиляти бороздку у основі рога та надіти резинки, але мабуть зразу по 2 шт. і треба замотувати ізолентою, щоб не перетиралися резинки коли чухає роги.
Так ,і що не врізались. Бо я своєму язиком надіваю,а час уже піджимає,щоб хоть як надіну , не відпали коли мухи появляться. А ти робила яке знеболювальне,як він себе вів,коли наділа?
Резинки врізалися…вірніше з’явилася невеличка борозка і все. Коли одягли перші резинки, ніякого знеболювального я не застосовувала. Вів він себе нормально, ніякого дискомфорту. Десь через два тижні, коли добавили ще по одній резинці, він почав чухати рогами об все, що знайде і резинки майже щодня одівала нові. Потім ми обмотали їх ізолентою. Тепер тільки ізоленту міняємо. Але роги у нього дуже товсті. І я боюся, що таке обезрожування, вибачте на слові, до сра…ки.
Ну все,вирішино,пішла я брить козла
Якщо ви під чехол не залізли то вони відростають. А коли правильно оділи то вони швидко врізаються и за місяць відпадають.
У мене козлик 75% англонубієць. У нього дуже важко спереду підлізти під чохол. Вони спереду якось з лоба наче ростуть, а ззаду то на потилиці получається.