І я так розумію, піростоп ви кололи з того ж флакона, що й для камерунки, якій допомогло? Не могли з опалу вхопити не той флакон і вколоти щось інше? Таке буває навіть у ветів-асів.
Саме так ! Крім цього , на наступний же день мені привезли ще й козла камерунця з подібними “п’яними” ознаками . Його також вколола пиростоп , мелоксивет та вітазал . Вчора ввечері знайома благодарила - всі здорові !
Дівчата , от хочте вірте - хочте ні , але моя невістка попала з кровотечею та загрозою викидня в той самий день , як заболіла наша Елька … А зараз почувається добре , хоч і полежить в лікарні ще з тиждень … Тому віддала я кізочку з козенятами за внучку або за онука . І хоч важко на душі , але в той самий час я Господа поблагодарила за обмін !
Ой, Ладусь, только что прочитала… Сочувствую… И таки похоже клещ может если бы не беременность и вычузалась бы… Жалко козку, но что уж поделаешь. Все мы через такое проходили
Да , Марин , застала і мене ця біда … зрозуміло , що переживемо … цілий день на корвалолі та валер’янці . Юра мене на город потягнув , картоху посадили сьогодні та кормовий буряк насіяла . Відвлік роботою ) Я також думаю , що останній тиждень вагітності , важко і так було , а тут клятий кліщ … Я за неї з вівторка боролася … ну , що ж … працюємо далі .
Піростоп на майбутнє потрібно колоти у перший же день захворювання. Чим далі - тим більше в крові паразитів, тим більший удар по печінці і ниркам після їх загибелі. А ще вагітність надодачу - та й не витримала.
Згодна ! Я мабуть просмотрела початок , в понеділок вона мені постійно попадалася на очі в лежачому стані , але піднималася їсти … а у вівторок перша відмова від зерна .
Оля, а подскажите, пожалуйста, раз уж тут зашла речь про клеща. По моим наблюдениям (на собаках) Азидин действует быстрее, уже часа через 4. Пиростоп приходится ждать изменений до 12 часов. Вы такое не замечали?
ЗЫ. С собаками у меня большой опыт, у меня их много, бывает пробивает защита, в т.ч. двоих вытягивала из пироплазмозной комы.
Лада, извините, что в Вашей теме, но Вы ж вроде тоже собачник? Такой вопрос нам всем собачникам актуален.
Не замечала, потому что никогда не пользовалась пиростопом - только азидином. Замечала только, что чем раньше применить, тем раньше положительные изменения.
У мене інші спостереження , на моїх собаках саме пиростоп працює буквально за 3 години , азидіна прийшлося колоти два дні .
Коли собаки живуть з нами під однім дахом , то найменша зміна поведінки на очах …
мне собачники посоветовали этот препарат Имкар-120
Имидокарба дипропионат — производная икарбанилида, обеспечивает широкий спектр антипротозойного действия против возбудителей пироплазмидозов при моно- либо смешанных инвазиях — бабезий Babesia bovis, B. bigemina, B. сolchica (Francaiella colchica), B. divergens, B. ovis, B. motasi, B. caballi, B. еqui (Nuttallia equi), B. canis, B. gibsonii, B. vogeli , тейлерий Theileria annulata, T. sergenti, T. mutans, T. orientalis, T. ovis, T. recondita, T. hirci, T. tarandirangiferis , рикетсий из рода аноплазм Anaplasma marginale, A. centrale, A. ovis, A. phagocytophilum и рода эрлихий Ehrlichia canis, E. chaffeensis .