Доброго дня!

Козочьки півтора місяця відмовилась від їжі,жвачьки немає,вчора дала чайну ложку касторового масла,укол ношпи,стала ходить,ранком була активна але від їжі відмовилась,чяс назад знову лежить не активна,допоможіть що робити,і що це може бути?буду всім вдячна за допомогу.

1 лайк

Зараз массово тварини хворіють кровопаразитарними хворобами, що переносяться кліщами. Потрібно колоти азидин та тилозин.

Дякую за відповідь а в яких дозах?скільки часу потрібно колоти,двом дорослим(4,та2роки)козенятами через тиждень 2місяці.

А якшо це зупинка желудка то що ще можна зробити,бо вона два дні тому пролізла в сарай та наїлася зерна недодевились(((

Здравствуйте. Сегодня утром коза отказалась от травы. Заметила что она потягивает спинку. У нас много клещей, с козы не снимала, могла пропустить. Было принято решение колоть пиростоп. Но его оказалось мало. Коза весом 37 кг, а препарата осталось 0.6 куб. Заказала Имкар заранее (как чувствовала), но приедет только во вторник (у нас так работает почта). Я решила уколоть пиростоп сколько есть. У меня вопрос, подействует ли он или нужно повторить. Завтра в обед мне могут привести Азидин, может повторить его?

К вечеру у моей козюли появился аппетит. Весь день грызла только ветки вербы. Думаю пиростоп подействовал потому что симптомы я заметила сразу. Утром во время дойки все было нормально, а через 40 мин отказ от еды. На мою Вишенку это не похоже, бывает отказывается от чего-то, но сразу громко требует замены, а тут полная тишина и апатия. Завтра ещё понаблюдаю за ней. Азидин привезут на всякий случай.

2 лайка

Доброго дня. У нас проблема. Тримаємо кізочку віком 1,2 місяці. Чекали до осені, щоб спарувати. Але у неї на днях появилося молоко. Підкажіть. що робити? Чи можна її роздоювати, чи не зачіпати?