Продаю козлика 81% нубійської крові дуже гарних молочних ліній

То Ви зразу домовлялись на таких дивних умовах возити козла туди-сюди?

Просьба придерживаться темы купли-продажи. Отношения выясняйте в личке.

2 лайка

Добре Інна,я знала,що так буде,хай сьогодні почитають,завтра я закрию і по новому напишу об’яву.

4 лайка

Дівчата,давайте поубираємо великі пости і на їх місце залишимо мінімальні по продажу по суті.Вибачаюсь,все написано правильно,тільки це об’ява.Я потім постараюсь попідправляти,все правда,тільки не в.тому місці вогонь роздула.Дуже не хочеться писати нову об’яву. :heart: :heart: :heart: :rose: :rose: :rose:

2 лайка

Козлик має дуже непогані гени і по батьку Оскару і по Долині (її батьки з госп.Козий двор,батько Гиви привезений з Голландії,мама в альпійському типі,можу додатково знайти інформацію в господарів на сторінці і кинути посилання) Я би його залишила для своїх процентних без сумніву,тільки самій в зиму дуже важко і місця мало.Ціна козлика 5000 гр.

4 лайка

Видать наболело.Пусть козлику улыбнется удача,а Вам,Вера,сил,терпения и вознаграждения за Ваш труд.

3 лайка

Спасибі,та наболіло і пройшло.Хай улибнеться,бо він того вартий.

2 лайка

Вірочко, ви така добра людина. Здоровячка Вам та багато нормальних покупців для ваших козомордочок.

8 лайков

Просто піднімаю тему.На днях вговорю дітей пофоткати його зараз.Козлику одинадцять місяців,живутьв компанії ще з одним соткою,їдять однаково і непогано,полюбили гарбузи,буряки,моркву,яблука терті довгими соломками з висівками,те що не любили раніше,зерно,комбікорм,сіно люблять люцерну,менше лугове,солому ячну,дружать,разом їдять,разом сплять.лащаться як діти.Хто візьме,буде.мати гарного жениха для своїх любимок з гарними генами.

19 лайков

Эта тема была автоматически закрыта спустя 31 день. В ней больше нельзя отвечать.