Продам двох кізочок 50% нубійської крові біля Білої Церкви

Спасибі Марина,точніше не опишеш.Кожен рік одна проблема.Цей рік вже спеціально не заникувала /правда одну заанонуболаманчульку таки залишила,ну моя любов ламанчі,дочка Лиски Неліної,остання із могікан,надіюсь Нелі вона ще догодить не раз/

Білі ламанчулі-двоюрідні сестри твоєї Лади,родились разом,росли разом.Дочки Бейжі,Ласки і Лиски ось цієї моєї першої самої любимої трійні від процентної зааненки-шестилітровки на піку і стабільної до кінця лактації.Вона живе у нас в селі і їй мінімум вісім років.

5 лайков

Верочка, знаю, наблюдаю за ними, наблюдаю. Огомное желание загрести себе. Только места придумать и второй этаж построить в сарае.
Все равно спрошу. Рога не убирали-не дерутся?

4 лайка

Верочка, дойні на останньому фото продаються? Вони відгуляні чи ще ні?

1 лайк

Продаються обидві,і кізочка також.Та що з кізочкою,Бейжина дочка,спарована 26 жовтня за третім разом,рішила не чекати покупців.Подумала,що потім весною на початок пасіння їй буде важко кітній і мені з нею,так само друга на днях загуляє і також певне спарую.Було би добре залишити на зимове молоко,вони котилися 18-21 квітня,ще можуть довгенько доїтися,але зараз покупці хочуть,щоб доїлася зимою,а потім
скажуть,чого непаровані,якби паровані,то купили би.Зараз перевела на одноразове доїння,не стимулюю молоко,бо по 17 гр не збираюся догоджати людям,це треба гарно годувати,А якщо хтось купить і переведе на два рази і буде годувати гарно,то ще поп"є дуже смачне в них молоко.Доїлися гарно.Отут вони три,посередині Лада Ірина з господарства Мілуша в 2018 році,а тут вони в об"яві 2018 року та що зліваі та що справа на останньому фото в об"яві.То мої кращі кози,з якими я би і постарілась,якби не втрутились нуби.:rofl::rofl::joy:

6 лайков

Щоб битися,нема такої,а їжу ділити,то хто старший,хто менший,то я вже їх знаю,де кому дати їжу і де кому палкою,щоб не ліз.А ці білі лагідні,за дітей тільки можуть когось відігнати.Бейжа взагалі миротротвориця,любить порядок,може гарно заступитися за обіжену козу,спочатку розіпхає,в як не допомагає.то прожене з позором задиру і ще й проконтролює.І на предмет рогів.Поки вони в мене,то роги мені допомагають позаводити в сарай,перевести з місця на місце,половити,коли треба,а якщо нема вуха і рога,то погано.А по одному тому,що не правильно наділи резинки і вони поперетирали.Де більше,там і поломався з часом,все збираюсь надіти резинки і жалко,то кітна,то дітей годує,щоб не збавила молоко,то мухи.Коротше,як не хочеш робити,то причина завжди знайдеться.

12 лайков

Тепер обидві погуляні.Та що зліва Ласочка спарована вчора 5 листопада 2019 100% ним нубом нашим.Бейжочка,та що з козодитинкою :smile:справа спарована 25-26 жовтня 2019 тим же козлом ось тут він Хто купить обидвох чи одну,не пожаліє,буде третій окот в обидвох-йдеться про зааноламанчі білі ельфи.Бейжа та що вище зі своїми дівицями десятимісячними повністю запустилася в два місяці кітності.Вона чотири окоти радувала нас прекрасними козенятами,в основному кізочками./7 кізочок і 2 козлики за чотити роки,з нубійцем дала п"ять кізочок -дві минулий рік і три цього року/ні разу не могла її запустити раніше чотирьох місяців,а це сама собі пішла в декрет.Парована 9-10 вересня 2019.

6 лайков

Бейджа мабуть просто гується до переїзду. Тому і запустилася. Думаю, тварини добре відчувають різні речі про які ми і не здогадуємося.

1 лайк

Грета,не відзивайте,все Ви правильно написали,дякую.Там уточнила,бо дійсно може мені зрозуміло,бо мої кози,а комусь треба точніше :heart::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

Ви знаєте,якась містика є в цьому.Тільки пішла мова в лічках про її продажу,вона через день дала мені 150 гр молока,а до тижня вже не було що доїти.Здорова,задумчива,А до того ще давала мінімум півтора літра,я їх перевела на раз,бо і сама втомилася і думаю,хай трошки мене розгрузять.А це переходжу тих білих зааноламанчів знову два рази доїти.Бо молоко ще є і дуже добре і до запуску ще далеко.Добавила їм всього індивідуально з вчорашнього дня,хай працюють.:slightly_smiling_face:

3 лайка

Вірочко, а напишіть мені в лічку ціну на дійну заано-ламанчу.
Вчора в мене була розмова з чоловіком. Спочатку він завів розмову за Білу церкву, по телеку програма ДНК йшла і теж звязана з цим містом. А потім я намікнула, що хороших кіз продають там же. Чоловік спитав за ціну, обіцяла узнати. А далі буде видно. Так як він у мене спонсор і підтримує моє захомлення сироварінням і не тільки пітримує, а ще і не плохо споживає.

14 лайков

ой, хоть бы у вас все сложилось!!! :pray::pray::pray: Так хочется чтобы Верочкины замечательные козули встретились с любящей хозяечкой, жалко таких животных кому попало отдавать

14 лайков

Как только хочется своих любимых козулек в любящие ручки.Верочка они у вас красавицы Желаю чтобы девочки нашли своих драгоценных хозяев.Удачной вам продажи!:hugs:

2 лайка

Спасибо девочки за пожелания,да хочется в хорошие руки,лелеешь их,лелеешь,а тогда приходится расставаться.А еще если сама и душу им отдаешь,то вдвойне.Как нибудь разрулится.Это самый жестокий бизнес козий,когда они нарожают по три,а потом хоть маринуй,хотя кто-то так и делает.И говорят вкусно :rofl::rofl::joy:

4 лайка

Вера добрый вечер! Извините если вы уже писали а я не заметила - интересует молочная козочка, комолая,в возрасте 3-4 года! Естьу вас такая?! И перед продажей чтоб вашим козлом покрыть. Возможно такое?

Комолых нет,рогатые зааноламанчули по два года девять месяцев после второго окота,покрытые 26 октября и вторая 5 ноября в третий раз,там выше описано.Очень ласковые и между ними дочка одной из них семь месяцев.Вот эти.Других нет

1 лайк

Та что покрылась 5 ноября какой удой в день на данный момент? И какая цена?

Відповіла в лічку.

Кізочки в продажі,дівчата готові під паровку,також в продажі кози дорослі зааноламанчі білі з фото і доця однієї із них.Бейжа залишається,бо вже запустилася,хай віддихає.

21 лайк

Світла гуляє ярко вчора- сьогодні /16-17 листопада,це для себе,в слідуючий раз повезу до заана/,Карамелька темна на днях відгуляла.Це вже третій чи четвертий раз за осінь.Весною з квітня по 5 червня гуляли як дорослі,літо відпочили,осінь в гульках.Кому на весну треба гарна продуктивна козка і має ким покрити,подумайте.:wink:

5 лайков

ябы тоже купила дойную и молодую но сейчас напряжонка с деньгами.

Немного далековато.А как с кормами?Можете написать в личку свои преложения.Мы с Вами родственнички по Ладиной козочке.Ее бабуля моя Ася.Всегда радовала удоями и имунитетом.Но пускай ей будет хорошо на небесах,нерадивая хозяйка зарезала ее и ее сестру на год младше,чтобы покутить в Киеве.Душа до сих пор болит.В компютере когда взгляну на них от начала все годы,то в сердце будто бы пальцем ковыряют.

1 лайк