Лена, искушаю мужа геркулесами) вроде бы поддается. В двух словах подскажите, где и кто заказывает яйца, я бы вошла в долю, если есть место)
Ой, хохочу до болей в животе)))
В том и дело, что у нас только места) А заказывающих пока не нашлось. Харьковчане не хотят их брать. А остальным ехать далеко.
З великим задоволенням прочитала всі дописи, аж сьогодні знайшла. Хотіла наставить сердечок, то закінчилися. трохи не туди влізло повідомлення, але і тут воно доречне)))
Є дуууже давній анекдот в питаннях:
Що думає курка, коли її доганяє з лямуром півень?
-Чи не швидко я біжу?
Що думає півень, як біжить за куркою?
-Як не дожену, то хоч нагріюсь!!!
А я підслухала і запам"ятала, та й вам розказала, Молодець я?
За яйця, то шкода, що не хочуть брать яєць, але їх можна зрозуміть, це морока конкретна і невдячна, хтось та невдоволеним залишиться. Абидна,да.
цілий день не було інтернета - як жалко - у мене ж вихідний… та е й плюсик у сьогоднішньому дні. ми не жданно придбали ще одну кізку! в одних людей захворіла мама (це не плюс) ім прийшлось збутися кози і ця мама попросила щоб лише ми забрали у неі цю кізочку. ми наче і не дуже хотіли… але поіхали і тепер у нас е ще й анфіса котиться ій 4 квітня а животик такий як на 3х. а ще заклали інки і до своіх яець привезли з киева трохи віандота. на геркулеса ще 2 інкубатора жде - надіюсь!
З хорошими покупками! Хай буде все, як ти хочеш! Тільки Інна(Варвара) бач, пише, у тебе вище, що не буде геркулеса. Чи в тебе є де взять?
та там же і хотіли. в мене чоловік курками займаеться - він щепетільний!
Мене привітала друга кізочка з 8 м. І знову хлопчик та дівчинка.
Поздравляю с двойным праздником!
Инна спасибочки! У нас все на март. Ох как интересно. На этот раз роды принимал муж- была истерика! просил чтобы я ехала с роботы но в телефоном режиме все справились.
Поздравляю, Леночка. Хорошо, что не два мальчика)
Спасибо Олечка!.Что у первой что у второй одинаковые детки. Мамы простенькие а папа заан. козлята все в папу. Козликов убираем в месяц на шашлычок. Только если будет у зааненки козлик оставим.
ось і все окозились всі! так розраховувала на кізочок від зааненки та альпійки а вони по 2 козлика. ламанчулька тільки що порадувала і здивувала - 2 кізочки і цапик. крив всих наших кізок заан.цап тож всі козенята білі і геть схожі. лише від 100% зааненки відрізняються вони ярко білі і гладко шерстніші. сьогодні мені показалось що я не проти відеречка з сосками бо нас 10ро.
На сир і на молочко! Вітаю з хорошою прибавкою, і з хорошим завершенням! Хай усі будуть здоровенькі на радість козомамі і козотатові!
Я знайшла таке на форумі, не пам"ятаю, де( Надавила на козодіда, що б так зробив. бо відро до 500 грн 8=O
Думаю, что сверху надо тоже какую-то планку приделать, а то мои так толкают ту бутылку, что из рук иногда вылетает)
Думаю, треба аж там, зверху, де дно в пляшці прибивать бруски в пазах і вирізать пів-дна, так,щоб зручно підливать молоко. Бо правда, вони ТАК підбивають. Моцненькі хай ростуть!)
Напишіть, як Ви зробили, бо ми ще не починали робить, часу трошки є.
Галина, я не делала пока такое приспособление, просто мысли. А у меня бутылочников-козлят только двое. Пока рук хватает)
У меня 4 окоза на конец марта планируется,вот и думаем.)
не можу знайти тему а ситуація склалася така- ту козу що недавно купили срок 4 квітня а вона так важко ходила така пузата. старались кожен день вигулювать а вчора вона не втала сьогодні удвох з чоловіком підіймали і не змогли. какае і пісяе нормально тільки лежачи але не ість
Була у моєї кози така ситуйовина. Багато великих козенят,а коза без раціону і моціону. Тоді на руках була лежача мама, я майже не спала місяцями ( і було не до кози. Але котилася вона лежачки, і ще місяць лежала, а потім встала, і ти ту козу сіру на фотках бачила. Давала їй уколи до і після окоту, не пам"ятаю які. Зараз пошукаю по темах. чи знайшла?
Хай буде все добре!