Питання про малюків

Розуміючи що форум про кіз та питання про них треба ставити, але мені потрібна порада, а потім можна видалити. Добре?
Як ви знаєте я народила немовля, нам вже 2 місяця, перший буа легше чим другий, можливо більше чим місяць, в нього вечорами істерика. Не кожного дня звичайно, але буває таке, начебто він починає сильно плакати не стого ні сього. Таке відчуття що щось треба або болить, або страшно, не знаю.
Розумію до лікаря потрібно, але ми не вдома, і звичайний педіатр нічого не знайшов.
Що може бути? Чому ввечері,? Може щось хтось підскаже? Шукаю причину, начебто знайша, на слвдуючий раз не срабатує. Важко заспокоїти, або розучилася,

І ще питання, хто тут з вас літав з малими дітьми? Можете розповісти, як ви це пережили, як пережила дитина? І в мене варікоз на нозі, це дуже погано, чи все добре буде?

В мене на 1-шою дитиною було таке.
Завжди верески по 2 години на ніч…
Це скоріш за все кольки! (У нас принаймні було це)
Допомагало боботик чи еспумізан, масажі живота, теплі пеленки на животик. Дитинці стане трішки краще, як пропукається, зазвичай допомагає спеціальний масажик при коліках.
.
Звісно це може бути стрес при переїзді, дитина відчуває ваш стрес і переживання і це все впливає на неї.

1 лайк

Мені чоловік казав, що я нервую, то дитина теж, але, я не можу іноді не нервувати, ще вагітною ходила під ракетами. Потім відразу, з місяця в нас переїзди, життя таке, що приносить сюрпризи, і їдемо.
Тепер ось знову, можливо літаком прийдеться летіти, це вже на довше дасть Бог. Можливо почнемо там нове життя, бо старе довго ще чекати, та і міни там надовго.

Аня, я уже писала на Вашей страничке, повторю ещё здесь. Дети чувствуют тревогу матери, поэтому не удивительно, что ребенок кричит. Он просто транслирует Ваше внутреннее состояние и чувствует то же самое.

4 лайка

Аню, твою тривогу визиває невизначеність і неможливість контролювати майбутє і тобі в поміч така мала але дуже дієва вправа. Плануй дрібниці повсякденного життя:

  • сьогодні одіну дитинці отакий одяг, а собі оце платтячко,
  • на прогулянці розгляну які рослинки ростуть навколо.
    І т.д. Коли ти залучаєш твій розум працювати, то він на автоматі перестає тривожитись.
    Заставляй себе використовувати ласкаві слова: сонечко, травичка, пташечка, скатертиночка, ліжечко,…
    Обнімай, цілуй своїх дітей з думкою яке щастя що ви в мене є.
    Не дивись військові новини!
    Бог нас любить і дає все по силам.
    Знайди що тобі подобається робити і дивись відео з цим заннятям.
3 лайка

Аня вибачте мене будласка я завжди читаю вашу сторінку і дуже за вас і вашу сімью хвилююся але останнім часом ви себе ведете не адекватно Ви народили дитину і відповідно ви повині бути відповідальні ваша дитина може плакати капризувати не спать не їсти бо вона дитинка вона прийшла в цей світ і жде що її мама буде її любить захищать і розуміть Ви вирішили змінити своє життя це ваш вибір і ніхто за вас цей шлях не пройде тож перестаньте себе жаліти а візміть всю волю в кулак і займайтеся своїми повсякденними справами і перестаньте чекать манни небесної Огляніться навкруги скільки жінок овдовіло скільки жінок виховує своїх дітей самі бо їхні чоловіки на фронті скільки людей живе під постійними обстрілами і не скаржаться а садять городи під обстрілами держуть живність і часто не виїджають бо не можуть покинуть своїх корів кіз і іншу живність Ще раз прошу вибачення якщо мій допис вам не довподоби

4 лайка

Згодна.
Аня, ти повинна бути центром всесвіту для своєї сім’ї, опорою. Сбери волю в кулак і роби. Жінка - основа сім’ї, стовп, на якому все тримається. Приклад для дітей, підтримка для чоловіка. Їх ментальне здоров’я на 100% залежить від тебе.
Важко всім. Але нічого не поробиш. Збери нерви в кулак, спробуй спланувати життя. Візьми на бумажку напиши, чого тобі хотілося б, що реально, а що ні. І від цього плануй на ближні часи.
І не показуй, що ти така слабка, що саму потрібно нянчити. Тобі ж вже не 20 років, щоб не знати, чого ти хочеш в житті.
В твоїй сім’ї всі живі, і це вже щастя.

5 лайков

Я і так намагаюся, але я багато чого боюся, я така труслива, ще б таку людину пошукати треба, в мене немає нічого чого не боюся.
Ось напевно дасть Бог прийдеться летіти на літаку, я розумію що напевно там я просто в паниці буду. Але треба… Якось себе узяти в руки, ще з малюком, сподіваюсь витримаємо. І Бог допоможе, що буде все добре. Ох… Чому така труслива? Не знаю.

Тому, що є на кого перекласти відповідальність. Але не всю відповідальність і обов’язки можна перекласти без наслідків.
Ви просто не хочете цього розуміти, тому що так простіше жити. Нести будь-яку відповідальність та обов’язки - це дуже важка праця. Народити - то просто. Головне - потім. А вам цього не хочеться, нести тягар, напружуватися, от така неприємна відповідь.
Але материнське піклування, сімейний спокій, гармонію в сім’ї більше ніхто не створить. Вам простіше заховатися за якимось дрібним нездужанням, чи за якимись іншими надуманими проблемами, аби не робити неприємних та небажаних для вас речей. Напевно, надія на чоловіка. Але так не вийде, перекласти на нього всі рішення і обов’язки.
Якщо ви не можете дати ради своїм почуттям та почуттям дітей, не можете налагодити ту саму гармонию, навіщо ви народжуєте малюків на цей світ? Заради забавки? Насамперед, це дуже важка праця. Моральна також, не тільки фізична. Напевно, спершу морально, потім інше.
Написала для вас дуже неприємні речі. Але правду. Яку більшість з форумчан тримає в голові, але не озвучує.
Аня, вам потрібно взяти себе в руки і стати дорослою відповідальною людиною.

4 лайка

Ще прочитала у вашому дописі, що ви дітей народжуєте для себе. Це чистої води егоїзм. Це що, пральна машинка, чи веловипед, щоб придбати для себе?
Це людина, якій ви повинні не тільки життя дати, а і виховати особистість, яка в дорослому світі зможе дати раду собі та своїй сім’ї, зможе жити повноцінним самостійним життям.

3 лайка

Та не в цьому справа, я все роблю для дітей і малюка, я тягну, я вирішую, як знайти, куди їхати, що як коли. Але боюся інше, літати на літаку, подорожувати з дитиною, і не тому що важко, а тому що буде плакати, не зможу заспокоїти, будуть дивитися люди, боюся нові пігулки пити, боюся каруселі. І все таке нове, що не пробувала, я боюся.
Ось в чому справа. А все інше і так на мені. Повірте, багато що тільки я вирішую, а не чоловік.
Просто все нове боюся.
Якщо боюся карусель, то як я витримаю літак? :cry:

1 лайк

Цього ми і вчимо, я мала на увазі, що не хочу щоб мої діти були на війні, все інше їх вчу і не для себе а для них. Щоб краще було їм, про себе як раз саме менше піклуюся, бо іноді не встигаю. Бо весь час віддаю кошти і сили і час дітям. Повірте. Я не єгоіст, і хто мене знає лічно, навпаки кажуть подумай про себе а потім про дітей, а я так не можу.

Хоча дуже вдячна нашим захисникам, молюся за них, допомагаємо чим можемо. Але,… Як би воювали і чиновники і їх діти, якби гроші йшли не їм в карман а на армію. Якби…і так багато якби…Тоді була б інша мова, а так…

Аня, насправді, в літаку зовсім не страшно. Повірте, ви , скоріше за все, навіть не відчуєте нічого під час польоту. Якщо нормальний великий літак. Це ж не кукурузник, щоб трясло і в ями падав.

1 лайк

А ото взлет і посадка, там вуха закладають? Сильно чи ні? Дитинка плакати може, а раптом я не зможу заспокоїти? Люди… Чому люблю на машині та на своїй.)

Аня вчора я була у пункті видачі гум допомоги і стала свідком такої розмови між двох жінок що нічого воювать бо немає за кого що військові не отримують зарплату що поранених не лікують Так як ці жіночки розмовляли голосно то цю розмову чула не тільки я а і молодий хлопчина військовий який після поранення і лікування і цей хлопчина зробив жінкам зауваження що воювати потрібно за себе за свій дім за свою землю що кроми нас самих ніхто нас самих не захистить Да в свті дуже багато не справедливості але хто відвоює нам перемогу якщо ми всі поїдемо за кордон якщо не пустимо своїх чоловіків та синів на фронт ото питання А на рахунок чиновників то вони падлами були і будуть таке у нас законодатство

2 лайка

У кожного своя думка на цю тему, є хто вважає так, хто навпаки, хто готовий, хто ні. В мене два брата воюють. А ось сина та чоловіка так, я вивезла.

2 лайка

Аня я не засуджую вас у кожного є право вибора тільки в цій ситуації не шукайте собі оправданія живіть так як ви вважаєте для себе вірним виховуте своїх дітей любіть їх радійте тому що маєте

1 лайк

Вуха буде закладати, коли зліт та посадка. Це нормально.
Коли заклало - відкрийте трохи рота та зробіть ковтальні рухи. Проковтніть слину. Можливо, кілька разів. Допоможе.
І ще, якщо боїтеся - не летіть, от і все.