В пошуках найкращого для донечки, хоча нам ще і рано, зробила солодкі сирки в шоколаді
Як добре, що мама навчила доню все робити. Гарні сири, і смачнючі. Любові вам і достатку, здоров"я і всіляких гараздів. Поки мама з татом приїдуть, то вже буде у них ферма.
Дякую, пані Олю, за побажання. Доня в нас молодець. Вона з малечку допомагає на кухні, а сирами загорілася коли донечку народила. Зараз вивчає сироваріння, миловаріння. За господарство не хвилююся, коли на неї залишаємо.
Діти дітям різниця. Одна дитятко народить і їй сім няньок подавай, а друга - все встигає, і дитина, і чоловік , і кози, ще і сири варить. А це не мало часу, і тут тяп-ляп не піде. Та воно ж по готовій продукції видно. Молодець! Пора свої сири в темі “Галерея наших сырных успехов - хвастаемся сырами” показувати, а там і до виставок-ярмарків готуватися, чи просто свою продукцію продавати. І сім"я нагодована і копієчка є.
Ми зараз всі разом, одне одному і допомагаємо. Але і бажання робити , це велика сила.
Дякую за приємні слова☺️ , все і справді залежить від дружньої сім’ї. Варити сир це задоволення не для мами з грудною дитинкою, (особливо з такою вошкою як у нас) ,але дякуючи батькам, з їхньою допомогою, встигаю отримати задоволення. Тож підбирала трішки сиру, до приїзду брата)
“П’яна качотта” із базиліком

Булет
Белпер
Козячий сир із білою пліснявою
Ти точно Пташечка-Наташечка! Гарні сири, брат оцінить. І фото дуже гарні. Вино яке брала для сиру? Вийшла така смачна шкуринка
Дякую дуже приємно, Пташкою мене батьки називають із народження. Брат приїздив, і оцінив, сказав смачні, не гірші ніж в інших. Вино брала вишневе домашнє) Фотографувати люблю, особливо природу😊
Очень красивые фото
Думаю сырочки невероятно вкусные
Дякую, Танюш! Сирочки дійсно смачні, з’їдаються швидше чим робляться😀
Выглядит просто божественно!
А як ваше будівництво круглого будинку?
Ого, красиво, как в сказке!
Красота точно как в сказке
Приємно коли наше хоббі переросло в роботу ,і приносить людям затишок.
Ооо! Вы ландшафтный дизайнер? Делаете на заказ такую красоту?
Так, займаємося ландшафним дизайном, садівництвом, садовим топіаром і так далі😉