ПГ "Боханівське"

Дякую, Наталочко. Самим весілля сподобалося. Воно було тільки для найрідніших, усі були у вишиванках, було чудово.

4 лайка

Закінчились сердечки, то я вам так відправлю :heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse::heartpulse:

1 лайк

Так, у селі один будинок уже сарай, а в іншому живе свекруха. Тому прийшлося будуватися.

1 лайк

З Божою допомогою у вас усе получиться. Було б бажання. А як видно бажання у вас багато.

4 лайка

ааааа … моя родина !!! Аж слеза навернулась !

1 лайк

Посміхайся… А твою сльозу я в море кину. Влітку приїдеш…

3 лайка

Люда , а Вы где находитесь ?

Lilaste… Електричкою 45 хвилин до Риги.

9 лайков

В Лиласте я с мужем собирали грибы , там их было такое количество , что сумки еле до электрички дотащили …
а еще мы там на море купались летом , у подруги есть дача в Лиласте
Как тесен мир!

2 лайка

Да берег моря здесь замечательный, жаль что зима, а я не морж. Люблю тепло.

3 лайка

Цікаво, а який він буде, маєте фото?

Всим доброго дня, мене звати Наталка, я донька , найкращих батьків Сергія та Людмили. Мені 20 років, за професією ветеренарний фельдшер. А 19.05.2019 у нас надодилася донечка Іринка - перлинка:breast_feeding::revolving_hearts:. З цього моменту все і почалося .Я почала читати літературу про прикорм малечі, що, коли, і скільки?. Тож так як у нас є козульки , я зрозуміла те, що найкраще для моєї донечки буде своя молочна продукція, свої йогурти, свої сирки, творожки, сметана, т.д. Працюючи деякий час на молочному підприємстві в лабораторії знаю, що людське молоко, яке привозять - жахливе. Там і порошок для прання, і сода, і сіль…таблиця Менделєєва, а не молоко. Тож тільки має бути все своє.
Дивлячись на Ваші фото смачних, красивих та таких, що аж слюньки течуть сири, також закохалася в цю справу, тож виписала заквасок, на йогурти, та ще декілька сирів. Почала читати, дивитися, записувати нотатки, а головне по трошки варити сир, і у мене вийшло (на привеликий жаль, мало молока)
Тепер я будую грандіозні плани, сімейне господарство, міні- ферму, сироварню. Нам ще треба купити козу та якби і не одну, і холодильник для витримки сирів, і каструлю побільше. Руки чухаються, варити сир , а молочка як завжди малувато. Та головне мати бажання .

29 лайков

Мої перші спроби в сироварінні

Пряний сир Лабне

Зернистий сир

Качотта, із пелюстками чорнобривців

Брюност

Качотта із паприкою

33 лайка

Йогурт ацидолакт

22 лайка

Камамбер, перед відправкою до холодильника

32 лайка

Качотта з чорнобривцями - вперше таке бачу, а як на смак( дуже зацікавили) ?
Чорнобривці свіжі чи сушені?

4 лайка

ну фото прямо профессиональные! Молодец!

5 лайков

Експериментувала, чорнобривці сушені, смак їх не відчувається, вигладає цікаво😍

5 лайков

Трішки літа

16 лайков

20 лайков