Особисте господарство «ПАЛЛЕС»

От теперішні батьки недогадливі!:disappointed_relieved: А раніше ми малими тільки й ждали , що посадять на держаки від катка, та ще й приказують:

• от ,бачиш, як гарно укоткувалося, бо ти ж важка і добре давила:grinning:
8 лайков

Ніно, спасибі Вам за підказку! Завтра будем бурячки сіяти і теж будем катати, от і малу потішимо :hugs:

8 лайков

От так і зробіть.:hugs:

4 лайка

Мар’яна, прочитала на одному диханні вашу сторінку. Дуже цікаво і багато чого для себе взяла на думку. Всього вам найгарнішого.

3 лайка

Мои ее трескали за обе щеки, а с козлами когда гуляла то те сразу бежали где суданка и сорго растет, ели и зелень и зерна.

6 лайков

Зоя, даже не знаю какой сорт, нужно было досадить огород в середине мая, придумала сорго и суданку, на рынке у бабушки купила семена, все отлично взошло и была зелень козкам до заморозков.
Суданка и сорго очень боятся заморозков, любят тепло и не боятся засухи.

3 лайка

Воно не вгадаєш, рано чи пізно. Ми колись посіяли суданку 10 квітня, а тотім через 4 дні заморозки, то я сама пересіяла, чоловікові зробили операцію, не до городів було. Не вмію я сіяти сівалкою, криві рядки, а от з руки - хорошо. Я часто і буряки так сію, рядочки маркером нароблю, а потім притопчу, а суданку то взагалі просто, люцерку складніше, мішаю зерно з піском і як у старому кіно

5 лайков

100% прав. Если жалеть то не надо продавать , а если пустил в продажу значит оно не твое.

Маринка, спасибі що зайшли в гості! :slight_smile:
Буду рада Вас бачити знов і знов! :slight_smile:

2 лайка

Так, люцерку ми теж з піском мішали — на 1кг насіння відро піску, добре вимішали і гайда розкидати, а в суданки зерно крупне, сіяли такою яка є.

4 лайка

Мама Галя @bezkibalniy, ану ка , оцени меня красавца! :slight_smile:

38 лайков

А це просто сімейне фото, але мені здалося дуже милим :slight_smile: Чоловік з козликом від Паллес.

51 лайк

Мар’яночко, всі дуже милі : і чоловік, і козлик.:hugs:

4 лайка

Дякую! :blush:
Для мене ще й любимі! :hugs:

3 лайка

Марьяна, как можно красавца оценить? Он уже красавец. :grin::wink: Мощный парнишка в зааненском типе.
Мне понравилась первая фотка: Смотрит вдаль… Видать где то девицы пасутся… Мачо!

5 лайков

Да уж — МАЧО! Даже на фото видно:“Я всегда готов!” :smile:

4 лайка

Да, хлопецьТТТ “загляденье”.

1 лайк

Вывели мы вчера на фотосессию нашего Добрынюшку. Парень как был добряком, так и остался! Но! Он стал такоооой сильный! Когда домой вела, было не понятно кто кого ведет :smile: Мне удержать его уже тяжело. А говорят, что козлы ростут до трех лет! :upside_down_face:

2 лайка

Да Марьяна, я своего Снежка и Санту выводила так тоже всё капец, не удержать, Рагнар тоже бычок… про Манта пока даже не думаю…он у меня бедолага сидит пока в деннике, жалко его, но выводить пока некуда… осталось ему чуток потерпеть, и будут ему аппартамены с выгулом хорошим на новом месте.

3 лайка

Ох, Люда, есть у меня подозрения, что будет мой Добрыня у себя в загоне все время сидеть, потому что такого теленка будет не легко на выпас водить. :dizzy_face:

2 лайка