особисте господарство МАРШЕР

Худуватий бо голодний. В мене вредненька дівчинка, один раз в день обов’язково відмовляється від своєї порції.

я його таким привезла, навряд чи він біля маки був голодний

Истинная леди, за талию переживает.

2 лайка

А може й біля мамки не доїдав, хто знає.

1 лайк

У мене прогрес з козенятами…Білий Рахат п’є молоко з під кози (тож він мене переміг) тож з ним усе добре…Цвітний Ізюм у ввечорі також почав пити майже самостійно але з миски, від козячого молока відмовився а ось дитяче харчюваня(людське) поїв з задоволенням.Я його похвалила і мені стало легше. Що ж буду годувати його дитячим харчуванням, благо що воно у мене є…

7 лайков

Можливо йому в молочко цукру додавати трішки, щоб навчився пити, а потім прибрати. Добре, що їдять прогрес розпочато. То вони Вам трішки нерви робили, щоб не розслаблятися :wink:.

3 лайка

ой нерви дійсно мені на кулак намотали, то правда

4 лайка

Двухнедельных брала по 35 грн. У Вас отличная цена. Пусть растут здоровыми

2 лайка

А наши голошейки гребутся, что сумашедше

1 лайк

Слава Богу з козенятами малими я впоралась, ходять зі мною на випас (по 3 години) не втомлюються і грайливі. Завдяки пасовищу , апетіт у них слава Богу.Тож все владналось, а я так запанікувала аж тепер самій смішно. На фронті не панікувала а тут щось як медуза розплилась…

9 лайков

От і добре, що все владналось. Виростуть, буде користь. А що запанікувала, то не стидно. Отримала поради, глянула по їншому і є результат. А якби закрилася в своїй черепашці, всім було б погано, а тобі найгірше, і відчувала б себе кругом винуватою.

7 лайков

дякую Ольга, дійсно кажуть що з горем треба у люди йти…

3 лайка

Народна мудрість каже ; горе на двох - половина горя, щастя на двох - два щастя.

6 лайков

Мої дівчатка -мої алабайки…
Вони дуже надійні помічниці. З’явились у мене курчата, так ось , коли вони були маленькі то спокійно сиділи у коробочці і проблем не було. Зараз вони підросли, їм хочеться свободи і звісно вони почали вилітати зі своєї хатинки. Сідають на край коробки і роздивляються все навколо(дуже ручні). Монка, бачить це неподобство і носом їх зпихує назад до коробки, вона майже цілий день зайнята цим процесом. Навіть був випадок коли курча випурхнуло і почало ходити по будинку. Монка взяла його у рота і віднесла назад до коробки. Короче кажучі, мої алабайки це надійні помічниці по господарству…
Дивно спостерігати як собаки охоче мені допомагають, я навіть їх цьому не вчила, вони розуміють мене без зайвих слів. Тобто вони все повторюють за мною, як що я так роблю то значить і вони це будуть робити ,бо це мовляв правильно, це ж мама так робить тож і ми так будемо робити…

27 лайков

Нет больше нашей Марины, сегодня вечером погибла в автокатастрофе(((

2 лайка

Шо ж за год такой…

УЖАС… искренне жаль

Чому так? Як так? Жінка пройшла війну…Господи, упокой її душу.

1 лайк

Нет, слов! :cry: очень жаль…

:sob: … нет слов…