Я мабуть щось не петраю…Привезла я двох козликів з під мамки, і мучусь вже чотирі дні…З соски вони їсти не хочуть, з миски також, що я тільки не робила…Перечитала усі сторінки і всі способи , ніяк не получається…Їм 10 днів а нервів мені забрали як наче на рік…Завтра буду їх різати, шкода, хоіла вигодувати хоча б до осені…
К сожалению, так бывает. У меня в этом году была алиментная козочка, 6 дней от рождения. 4 дня промучилась с ней, она ослабла и я сдалась.
так, я також вже опустила руки
Марина, дай з чашки,( з такої, як сама чай п"єш) щоб носик сховався в чашку. Налий трошки , грам 100, тепленького, попробуй А раптом поможе
так Олічка, це вже ми проходили, результат нуль…
Мариш, а какая у тебя соска? Эти дети пили из красно-желтой, они хоть и с мамкой были, но кормились из бутылочки
була червона (порвали), зараз зовсім соски не має , я у лісі живу то тут не легко з сосками…
А козочка есть дойная, под нее попробуйте подпустите. А какой возраст у козлят, у меня в прошлом году пришлось отнять козочку от мамки, тоже отказалась пить молоко, так я и не настаивала выросла нормальная козочка, никому в развитии не уступает,
їм по два тижні, ще дуже малі. У мене тільки дві дійні кози яких повністю випиває Джокер( майбутній хозяїн гарему). Тож варіанту під когось підсунути не має
Мариша, я в шоке… зачем козленку СТОЛЬКО молока? Это ж получается он у тебя литров 6 выпивает?! Или я что-то не так поняла?
Да я вот тоже так прикинула, если коза даже 2 даёт, то даже 4 л это как по мне многова-то,
Ні не 6л але багатенько( дозволяю йому пити стільки -скільки йому хочеться), йому ще трохи допомагає 2х місячна кізонька( молочко п’є раз у день приблизно 700 грамів). Сьогодні підсунула козенят під козу- біленький став смоктати і наївся, а ось цвітний Ізюм не став навіть сісю смоктати…
Чому багато? Він росте( пішов 2 місяць), вже їсть зерно, овочі і молоко, стосовно молока то його багато не буває, він випиває стільки скільки хоче.
У обід знов підсунула під сісю. Білий насмоктався добре а ось Ізюм знов таки не петрає як смоктати, він жує сісю. Тепер я зрозуміла чому соска не витримала, бо її зубами порізав Ізюм.Така ж ситуація сталась з сісєю, він як наче лезом порізав сосок. Крові було дуже багато, я промила хлоргекседином і мені було дуже шкода козу, вона прям заплакала так їй боляче стало. Дай Бог сосочек у кози загоїться, от лихо з цим бестолковим Ізюмом, там ваги 1 кг мабуть, що там різати? Ой лишенько, що робити?
Голодне козенята як не крути повинно їсти, якщо Ви спробували всі методи то може з ним щось не те, якісь внутрішні проблеми.
Марина, пока нет соски, пробуйте набирать молоко в самый большой шприц ( без иголки ) и впрыскивать по чуть-чуть насильно.
Тоді вже краще із клізми (спринцовки), а шприц тугий, і в ротику заважає. Але спробувати варто.
мені здається воно здорове і грайливе, він просто от такий вредний. Я його примусово нагодувала через шприць але це звісно морока.Зараз лежить гріється на сонечку .Хоча він дійсно худоватий як мені здається( є з чим порівнювати)
я вже так зробила…
С такими зубами он и спринцовку сожрет.