особисте господарство МАРШЕР

Мої алабаї надійно охороняють моє маленьке господарство

21 лайк

Суниця росте дичкою у лісі і дуже запашна

20 лайков

дуже багато у лісі папоротників, вони такі гарніііііііі

19 лайков

навколо дуже багато полів-простору, сіна можно заготовити багато

11 лайков

Сарайки у мене є і вони зроблені дуже добротно. Вони дерев’яні і обмазані глиною, потолки високі і у приміщенні сухо, навіть примитивна вінтіляція зроблена. мабуть гарний господар був покійний дід який будував цей сарай і будинок. Так що буду або глиною обмазувати або обшивати пресованими плитами. Глиною наче дешевше але це потрібно кожен рік підмазувати, короче кажучи подивлюсь по коштам. По перше це зробити скважину і завести у будинок воду разом з благами цівілізації.

9 лайков

Марина, від ваших фото аж запахло лісом , грибами та ягодами:heart_eyes:

5 лайков

Гарні місця, ліс. А по гриби хочеться, але дощу нема, сухота. А скважина - це добре, а ще якщо і вода добра, то взагалі класно. У нас скважина 16 м. і вода желізиста, як нагріти - стає жовто-рудою, але города поливаємо , бо у криниці мало води. Так що в хаті дві води - добра і технічна. Удачі Вам, як це добре, як є умови.

1 лайк

Яка краса там у вас!!! Добре, що знайшли такий будиночок. Тепер будеш господарювати. По упряжці можу сказати, возик треба робити на чотирьох колесах, щоб був якомога легше, аби більше покласти сіна. Упряж робити по принципу як для собак, коли тримається навколо лап і кругом корпусу.

1 лайк

Дійсно Ви кажете, повітря саме так і пахне навколо

Вода тут гарна, смачна і чиста. Плануємо скважину у 25 метрів, хоча і 10 м у людей вода смачна

1 лайк

добре,саме так і зроблю

1 лайк

Питайе у людей, у кого скважини, бо більша глибина не значить краща вода.

2 лайка

З’вились у мене ще дві маленькі кізоньки-сестрички. Приїхали вони до мене з Сумської обл, папа-козел у них файний і справний парубок. Він трьох кольоровий , а дівчата получились біло -чорні. Мама кізонька сірого кольору. Тож моє

8 лайков

моя Руфа

15 лайков

Перші дні дівчата були на прив’язі але зараз вільно пасуться по участку

18 лайков

Це Добруша, сестричка Ру

фіни

17 лайков

12 лайков

Два дня назад накосили сіна, зараз сохне. Купила вже насосну станцію для скважини, тож дай Бог до кінця наступного тижня буду я вже з водою і займусь облаштуванням ванної кімнати. Ще купили дрова на зиму і горбиль, щоб зробити паркан навколо будинку, ми вирішили що на пару років нам його вистачить а потім зробим добротний паркан( поки що кошти не дозволяють).
Ще хочу купити уток і свинок в’єтнамських але не знаю получиться чи ні , бо облаштування ванної кімнати потягне багатенько коштів.

2 лайка

Буцефал підростає, його гарем потроху з’їджається з усієї України. Він коли побачив “новеньких” кізоньок, то аж язика вивалив від задоволення

18 лайков

Марина, вы держали мускусных уток? Они же индоутки и шипуны. Если нет, заведите обязательно! Это просто находка. Едят меньше обычных уток, вода им не обязательна для купания. Растут отлично и, что самое главное, почти не болеют и не дохнут. Ну разве что травмы какие. Утки выводят утят несколько раз за сезон, холодов не боятся.

Я очень очень довольна, что попались когда-то на глаза. Теперь обычных уток как вспомню, брррр… эти крики, бесконечные ведра с едой, грязище по всему участку.

6 лайков