особисте господарство МАРШЕР

Дякувати Богу , я домовилась без %. Я таким чином рік назад поставила всі вікна у будиночку, тепер прийшла черга сарая.

3 лайка

Будет у вас современный крутой сарай! Здорово, когда в помещениях светло. Я хотела ставить по 2 окна на комнату, да отговорили, чтоб не холодно было, теперь думаю, что зря. В сараях даже жарковато, животных много.

1 лайк

У нас у кіз велике вікно, за 5 років ще ціле стоїть. вікно на захід, світло і сонячно. А дверей 2, в одних одвірках. Одні двері глухі ( без вікна), дерев"яні, відкриваються на вулицю, а хвірточка, до половини забита ДВП, відкривається в середину. Двері закриваємо в морози, а хвірточка закрита, повітрячко свіже і сонечко ранком.
Можна замовити на скло щось по типу грат, тоді кози не розіб"ють.
У нас пластикове вікно в іншому хліві, як ставили, то сусіди дивувалися - таке дороге вікно і в хлів ставлять.

6 лайков

У нас знов дощ, мряка. пішла до кіз , поліпшити собі настрій. Просиділа у них 30 хвилин і так мені гарно стало. На обіймалась, націлувалась, побалакала про вибори ( вони дуууже уважні слухачі) навіть вони щось мені коментували, гадаю що підтримували мою думку. Релакс. Мої кози - це моя пристрасть, навіть дивно.

16 лайков

У нас с утра небольшой шел, а теперь просто ливень. Пока добежала козкам сена добавила и назад - промокла до нитки. Куртку хоть выкручивай.

Ой, а малыши - козодетки - это супер релакс) Я тюками в сарае козам типа загородки сделала, сажусь, и детки наступают) Им по 1-2 дня всего, а они уже тыкаются в меня, на ручки пробуют лезть) Тренируемся уже из сосочки пить. Заанчики независимые и соску не впихнешь в рот. А нубики более ласковые и послушные, что ли. Более мазушки)

3 лайка

З мене чоловік посміюється, каже що мої кози для мене надійні подружки. Бо їм я усе розповідаю, усі тайни а вони тримають мовчанку.:laughing::laughing::laughing::laughing: Також розповідаю їм про фронт і тут чоловік посміюється, каже мовляв якби кози могли тримати зброю то у тебе був-би найкрутіший загін самооборони. Мої кози знають так багато, що добре, що вони не вміють балакати.:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:

26 лайков

І за кого порадили голосувати. :rofl::rofl:

1 лайк

Мабуть тут не можна писати фамілій.:thinking::thinking:

4 лайка

Ні, не можна :blush::blush::blush:

1 лайк

Это можно в личку, можно пригласить несколько человек для беседы, сделать конференцию)

1 лайк

Друзі, що Ви думаєте до цих змін які відбулись у 2018 році? Дуже цікава ваша думка. Зміни до Інструкції з ведення пл... | від 28.02.2018 № 104. Тобто слова- цитую- слова «(кіз)» «(кличку у козівництві)», «, № 2-кз», «(козеня)», «та кіз», «№ 1-кз; № 2-кз і», «показники молочної продуктивності для кіз», «(цапів)», «(цапом)», «(окоту)», «(козенят)», «(цап)», «(кізка)», «і кіз» в усіх відмінках виключити. Далі також якась дурня- цитую- слова «(Молочна продуктивність кіз)», «(рік)», «(лактація)», «(лактаційний період днів)», «(надій, кг)», «(вміст)», «(жиру, %, кг)», «(білку, %, кг)» виключити;

1 лайк

Я так понимаю, что убрали все, что касается коз. Документ стал чисто “овечий”. Может по козам будет отдельный.

1 лайк

Вже більше року пройшло але про кіз навмисно не згадують, навіть ніякого законопроекту у Верховній Раді не має. Я навіть не розумію з чим це пов’язано.

@ yagusyaЛарисаОгОгО Кози-кози. Лариса, що Ви думаєте стосовно цих змін, цікава Ваша думка.

Марин как мне кажется лучше создать отдельную тему, так больше людей к обсуждению подключится.

7 лайков

тема є, відвідувачів як погукати? Есть ли в Украине племенные книги и список признаваемых пород коз - #39 by vfhbyf

1 лайк

Я зв’язалась з деякими людьми (професорами) які є фахівцями у ботіровці крупнорогатого скота і також кіз. Пакет документів мені передадуть до кінця місяця( сподіваюсь , що буде багато чого цікавого), також з приводу селекції тварин я домовилась зустрітись з фахівцями ( там буде навіть та людина яка ініціювали зміни до інструкції з ведення племінної роботи). Тож дуже прошу Вашої думки.

4 лайка

Собственно, как обычно отмечается - сначала знак @, потом без пробелов ник. Например @L-U :slight_smile:

3 лайка

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u104/Конспект%20лекцій.pdf КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ ДО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ
ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КОЗІВНИЦТВА» СТУДЕНТАМ
НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.090102 – “ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І
ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА”

2 лайка

Мені вчора чоловік привіз козлика, красунчік, помісь нуба і ламанчі. Мама козлика 6-7 літрів, ламанча а ось папа процентний нубієць.Я саме таку помісь шукала, дуже хочу ламанчів спробувати зробити трохи більше зростом.Що получиться дізнаюсь тільки через пару років, тож починаю свй маленький експеримент.

24 лайка