особисте господарство МАРШЕР

Так вы еще и красавица!:rose:

1 лайк

Інночка, Ваші креми зараз зробили мене ще кращу. Дуже задоволена результатом і Вашим професійним підходом до справи ( моя шкіра дуже була виснажена), дякую.

3 лайка

Как и вы, стараюсь к любому делу подходить с душой.

4 лайка

На вулиці все мокро після дощу. Щедра ходить пузата і не збирається народжувати стала агресивна всіх дівчат гоняє. Дивлюсь на двір і не знаю йти гуляти з ними, чи не можна після дощу?. Ремонт стоїть, гармидер у хаті, а я його наче і не помічаю, така собі радісна і байдужа, наче як з глузду з’їхала. А все чому? Бо весною мені пахне і настрій веселий, тільки якийсь не працьовитий цей настрій.

16 лайков

Блин, ну прям как про меня.

3 лайка

бачу навколо себе багато чого треба зробити але у мене якийсь “неработун”, а заставляти себе не хочу. Чоловіка дома не має, тож навіщо напрягатись, перед його приїздом зроблю вигляд , що наче щось робила (ну так для відімості)

8 лайков

:joy: правильно! лучше заняться полезными и приносящим удовольствие делами :wink:

4 лайка

Марина, ну все в точности, как и у меня) В доме бардак, у свиней бардак, а мы с козами и козлятками тренируемся гулять вместе, пока в сарае и выгульном дворе, но увы, снова дождь пошел. Пришла покушать и морально настраиваться почистить хоть у кого-то.

8 лайков

так, у нас також моросить, мряка.

1 лайк

А у нас +8, дождя нет, зато ветер аж с ног сбивает.

2 лайка

Друзі, підкажіть, хто ставив у сараї металопластикові двері? Як вони перезимували. Я хочу поставити бо у сараї темно (як мені здається) тому ось і замислилась.

1 лайк

двери не ставила, а окна без проблем - две зимы стоят

2 лайка

Вікна у мене на жаль не получиться ( бо волокіти багато потрібно) а ось двері це варіант.

Марина, а стекло не выбьют? У меня дамы ногами двери открывают, как слышат, что замок снимаю, на дыбки и упор в двери)

2 лайка

пока не выбивали. у меня после ремонта в хате образовалось два лишних окна, когда строили сарай - поставили у меня в подсобке и у козлов

2 лайка

Скло хочу до половини дверей. У моїх кіз доступу до двері не має.

Тогда почему нет? Очень даже хороший выход, если нет окна. В городе же на балконы ставим.
Думаю, еще и лучше получится, чем обычные сарайные неплотно пригнанные двери. Тут будет герметично. А еще если сделать сетку от москитов и открывающуюся стеклянную часть, совсем будет классно на лето.

5 лайков

дякую, я чомусь не подумала щоб вікно відчинялось у двері, точно так треба замовити

Подзвонила, домовилась на 3 двері, також домовилась про без % кредит( тобто оплата частинами). Чому під виплату? От не повірете але я зовсім не вмію “складати” гроші, живу одним днем.

3 лайка

И я такая. Если бы ещё и не драконовские %, вообще красота. Так уже имеешь, пользуешься и знаешь, что надо столько-то и тогда-то отдать. Мне так легче

1 лайк