ага, зажрались свинки мої
З’явились у мене нові кізоньки , тож зберігаю інформацію про них у себе на сторінці.
Моя знакомая продает козочек 50%ламанча 50% зааненки родились 30.04.2018г. от зааненской козы Розы первым окотом( папа Розы, зааненец Гаврюша папа Гаврюши - Админ и мама Гаврюши - Моника из хозяйства Созидора) папа козочек козел ламанча Оскар
4
Ответить
4д
- [
последний ответ
3д
](Козочки 50%ламанча 50% зааненки Киевская обл., Броварской р-н. - #5 by Ira81)
- 4
ответа
- 153
просмотра
- 2
пользователя
- 12
лайков
- 4
Фото козочек
Риженька взагалі чудова. Нехай ростуть Вам молочними.
дякую, риженькій дала ім’я-Нора а ось біленькій Мілка. Дай Бог молочні виростуть, бо маленькі козенята то лотерея( мені так здається).
Поздравляю с приобретением, дай Боже чтобы молочные
Хорошульки - короткоушки. Без молока точно не залишать.
смішних випадків з сусідами вистачає але треба їх трохи ставити на місто
Правильно, так с ними и надо. Меня мама в детстве всегда ругала , что я не слушаюсь, что делаю по своему и т.д.часто говорила -“покорне телятко дві мамки сце”. Ну вот теперь точно могу сказать, что хитре телятко дві мамки сце, а покорному всі на голову сідають). Даш отпор хотя бы раз тем же соседям, другой раз и те не полезут и другим страшно будет.
Марина , Ви така гарна ! жінка воїн !
отпор дійсно треба давати бо іноді люди, доброту за лоховство сприймають
дякую Лада але хтож думав ,що прийдеться ставати на захист рідної Батьківщини
Коза окотилась три місяці тому, самостійно. Останім часом (вже як місяць) коза стала трохи заторможена, може стати і дивитись у одну точку дууууже довго. Також раніше вона була проглот на випасі , а зараз все більше лежить. Глистогонила козу -два місяці тому. апетіт такий поганий ,що навіть гілки які вона дуже любила то зараз повний ігнор. Какашки нормальні(горошком). Молоко у вим’я наповнюється погано, як наче полупусте. З зернових їсть тільки овес, від іншого зерна морду відвертає.
Хтось зіштовхувався з такою ситуацією?
Марина, срочно за помощью в рубрики ветеринарной помощи Скорая помощь от опытных форумчан 2018 и Скорая ветеринарная помощь)! Коза не в очень хорошем состоянии.
я туди вже написала але поки що тиша
Може кліщ? @olga79 подивіться будьласка
вже виявили проблему, у неї кутніх зубів з однієї сторони більше ніж з другої і він хилитається
Надо рвать?
Ольга ветеринар каже що мовляв треба, а я почитала у інтернеті то наче це нормально у її віці що зуби міняються
Интересно, сколько тянется этот процесс? (смена зубов) У нас в этом году у одной тоже такая проблема. И чем им можно помочь?