Кропиви багато не буває!
так, вже нарвала та кинула їм але вони її щось не дуже люблять
так її треба нарізати, запарити окропом і змішати з іншою їжею
Ну це вже занадто, кропиву свині і так гарно їдять, не запарену. Наріжте і змішайте з тим, що ще даєте.
це на той випадок якщо не дуже хочуть
Галя, я уявила себе, коли було більше 20 поросят, як їм кропиву парю… Я встигала тільки мішки з берега носити, по дві рукавиці вдівала і так рвала Ми зимою сіно і то не запарюємо, а просто різане заливаємо холодною водою. А кип"ятком всі вітаміни завариш.
в мене просто більше одного поросяти ніколи не було, ось я і бавилась. Буду мати на увазі, для мене це цінна інформація, дякую.
Дякую за пораду але як же її різати вона кусаєтьс, сьогодня у ввечорі спробую.
в рукавицях захисних звичайно
У мене друг працює на комбінаті з виробництва дитячого харчування, то він мені передає те що залежалось на прилавках магазину і прийшло на повернення. Тож я їх кормлю ціми кашами і молочкою, тому помиляючись думала що цього достатньо. Там на пачках написано що є вітаміни, мініральні елементи і таке інше.
Марина, я кропиву секла топором, только держать не за ручку, а сверху за сам топор и чтоб он небольшой был) аккуратно пальцы
дякую , у тебе також є свинки?
У прошлому році пробувала, вьєтнамських, але більше сподобалась велика рогата худоба. Певно свині це немоє
А я ось вирішила спробувати і навіть хочу виростити свиноматок. Свинок привезла з Хмельницької області, мені їх подарували колеги волонтери і мої хлопці спецпризначенці, коли дізнались що я у селі то вирішили мені такий собі подаруночок зробити.
Отак і ріжу, а як багато, то січкарня для цього є
Маринко, то для діток тієї кашки досить, а для свиночок - мало… Ми даємо свинкам всю траву з городу, але від жуків користуємось біоядом, тому не страшно. А на кашку теж треба дивитися, а то дасте її півкіла на голову свинячу, то їм це може і завадить. Все хороше в міру. Трошки зернових, трошки кашки, зелень, сироватка і буде свинкам хороший ріст , а вам щастя.
і ту трау що з городу, доміщуєте у кашу яку даєте?
Да, і суданку, ту що козам, і кабачки, листя гарбузове із стеблом, (дуже добре від глистів), а до люцерки привчаємо по трошки, не багато зразу. Краще питайте, якщо ніколи не було у вас поросят, Годівля поросят вдома і на фермах - то велика різниця. Там комбікорм і вода, а вдома все що є.
Сьогодні у ввечорі годувала свиней і домішала їм кропиву, так вони кашу молочну виїли а ось крапиву у сторону повідкидували. Але я вперта, всеодно я їх долучу щоб вони їли крапиву також.
Починайте давати трошки, то вони у вас балувані на кашках. Всі свині кропиву жеруть.