🐐МРІЯ (My sweet dream)

Вітаю всіх форумчан! Заходьте на чай:slightly_smiling_face:. Коротко про свою історію, чому я тут. Моєму чоловіку, для покращення стану здоров’я рекомендували вживати молоко кози. У нас кіз немає. Звернулися до форумчанки Олесі (Roj_family). Чоловік ходив за молоком із задоволенням, виявилося дуже смачним. Олеся сказала, якщо такими темпами і з таким азартом пити молоко, потрібна власна коза.:thinking:Чоловікові ідея сподобалася. Прийшов і виклав все як є. Постало питання, хто буде дивитися за твариною? Бо ми зайняті на роботах. Випасу поблизу немає. Кіз ніколи не тримали. І ось я тут. Форум поставе останню крапку в цій ситуації. Олеся сказала, що існує такий форум, проводяться конкурси і можна виграти козу чи козенятко, а вже як з’явиться коза, хочеш не хочеш всі поточні питання вирішиш. І для початку можна почерпнути масу інформації, отримати відповіді на свої запитання і сумніви. Якщо з’явиться коза, назву її Мрія, а якщо буде вже з ім’ям, то Мрія - буде прізвище :face_with_hand_over_mouth:.
Хоч кіз поки що немає, невеличке господарство, город ми маємо.

36 лайков

Найбільша популяція у господарстві - це індокачки. У нас в селі полюбляють їх тримати, бо вони тихенькі, пасуться, дуже добре самостійно висижують потомство. А головне - смачне м’ясо. Інколи вони хворіють, у цьому році довелося лікувати. Якщо порівнювати з гусьми, то гуси практично не хворіють, більш витривала птиця.

11 лайков

Оксана, С Новосельем! :hugs: Ну поверьте без козочки вы будете недолго, раз уж попали к нам на форум )) и то что это будет не одна я вам гарантирую! :sweat_smile: Если уже в мысли пробралась коза … то она вас не оставит :grinning:

17 лайков

Дякую! Але так страшно!

5 лайков

Мечта сбудется, особенно если зашла к нам на форум! Только потом успевай ловить “тазиками”. :goat: :grin: Рада приветствовать соседей. :rose:

12 лайков

Оксано, вітаю на форумі! Навіть якщо ваша перша коза буде вже з іменем, то її доця точно буде Мрія.

10 лайков

Дуже приємно! Хочу ще познаходити моїх односельчан! Почитати, що вони тут витівають🙂.

6 лайков

Дякую! Ще один варіант, буде стадо мрій:grin::paw_prints::goat:

6 лайков

На форумі поки що не розібралася. Олеся сидить, підказує😊, а як вона піде, не знаю щось понаклацую.

6 лайков

Оксана, приветствую вас в нашей дружной компании, и Людочка @Mila_koza правду пишет, скоро у вас тоже появится это замечательное, умное, немного хитрое животное :goat: без которого потом не получится жить.:blush:

10 лайков

Дякую! Правду мені Олеся говорила, на форумі дуже затишно🙂

8 лайков

Оксанко, і я тебе вітаю на форумі і бажаю здійснити Мрію))

5 лайков

Оксанко, з відкриттям сторіночки! Старайся, освоюйся, цікався! В новий рік підемо не з крисами, а з козами! Надіюсь без крис, я їх саме витравлюю😠

7 лайков

Олесю, це ж твій рік! Тобі повинно тільки щастить в Новому 2020
Цікаво, що Обізянам Новий рік готує?

3 лайка

Так, у новому році повинно просто все йти як по маслу😊. Ще й цифра така 20 20 красива🤗

4 лайка

Привіт, Оксанко! Рада вітати на форумі! Бажаю набратися тут досвіду, долучитися до прекрасного, познайомитися з надзвичайно талановитими людьми, їх вподобаннями та просто провести позитивно свій вільний час!

4 лайка

А може ще й розкрутитися на козу😜

6 лайков

Оксана с пополнением нашего домика! Пусть в 2020 сбудутся все даже и те которые кажутся несбыточными МЕЧТЫ! Приглашаю в гости на страничку.Всегда рада новому знакомству.

5 лайков

Вітаю з відкриттям сторіночки :rose::rose::rose:. Дійсно у нас тепло і затишно і я знаю, що тут вам сподобається і дуже скоро у вас з’явиться козочка.

7 лайков

Вітаю вас на форумі, Оксана @oksanaschitchenko!
Дуже оптимістично, мені сподобалось :grin:
Або ще варіант (якщо буде вже з ім’ям) - призвіще ЗаМріяна! То ту вообще: хазяї мріють, кізонька мріє … а там і до невеличкого стада недалеко :sweat_smile:
Бажаю вам цікавої подорожі в Kozovod.com!

Згодна, у нас гуси - справжні охоронці - якщо гагакають, то я вже точно знаю, що хтось чужий йде, або наша мала собака алабайка вийшла за межі дозволеного :grinning: . А яйця несуть до сих пір. Я кажу чоловікові “мені вважається, що вони не повинні вже нестись, так?” :roll_eyes: А він мені “та то ж вони не знають, що треба робити перерву, треба їм сказати :shushing_face: :rofl: …”

17 лайков