особисте господарство МАРШЕР

А мы в этом году остались без сока, не было времени, обычно себе закрываем 300 литров + квас))))

2 лайка

ого, 300л це дуууже багато

Так и нас 5 человек, до зимы и хватает)))

1 лайк

Прочитала я про козу, яку продають по ціні шашлику. Так я чомусь засмутилась, що ця коза мені навіть у ночі наснилась. Наснилась і каже, що мовляв забери мене і дай мені інше ім’я і сказала навіть як саме її треба назвати. Прокинулась з ранку, подивилась по гугл мапі ,що відстань не маленька але всеж таки сумно на душі. Зателефонувала я до господаря і домовилась ,що куплю цю кізоньку і готова перерахувати предоплату. Тож скоро у дорогу за кізонькою яка мені наснилась. Отакі дивні справи, замість шашлику ДАЙ БОГ вона буде жити у мене.

31 лайк

Правильно.Дайте кізоньці другий шанс і вона віддячить молоком.

2 лайка

Саме так я і вирішила Наталочка, а там як Бог Дасть

5 лайков

Марина, правильне рішення Ви прийняли. В цьому світі нічого просто так не буває. Значить вона вам “з неба” призначена. Цілий форум читав те оголошення 2місяці і нікому вона не снилась. А Вам приснилась. Я думаю , що це знак…

5 лайков

Ніночка, я також вірю у такі містичні речі. Вона навіть ім’я сказала як я повинна її назвати. Дива тай годі.

3 лайка

Значить, щасливої дороги і удачної покупки!

5 лайков

Я переживала що чоловік буде незадоволений, бо дорога виходить 700км але на диво, він спокійно покорився і навіть посміявся коли почув цю дивну історію, що вона мені наснилась. Тож на вихідних будемо збиратись у дорогу.

9 лайков

Отличное решение, удачки, потом приеду посмотрю на Диву дивную)))

1 лайк

так, обов’язково.

Вчора повернулась з поїздки, їздила по худобу. Привезла три свинки .Фото потім виложу. Заїджала за козочкой яку хотіла купити але не склалось. Приїхала я дуже піздно у другій ночі , чим дуже потурбувала хозяїна кізоньки але всеж таки брати її не стала, після того як подивилась на неї . Фото і реальність дуууже відрізняються. Тому кізонька залишилась там.

6 лайков

А шо саме вам не сподобалось, в чому саме конкретні відмінності?

1 лайк

На фото коза має здоровий вигляд а у реальності зовсім інше…

2 лайка

з’явились у мене свинки, три дівчинки, дві порода датська і одна помісь п’єтрена і дюрок

20 лайков

мої бройлери

13 лайков

мої свинки ходять у відкритому вольєрі, люблять засмагати на сонечку і дуже смішні

17 лайков

А свиночки лівша і правша, хвостики закручені в різні сторони. Хочуть кропиви.

1 лайк

дякую що підказали, я їм даю крапиву але мабуть мало. Тож виправлюсь

1 лайк