мої алабаї приймали пологи у всіх кізоньок бо я залишала їх наніч у сарайкі , були морози що аж вода замерзала у відрах тож саме алабаї і чергували поповнення. З ранку я приходила , діти облизані, нагодовані і сплять під пузом у моїх собак.
продаю всіх козенят а там як Бог Дасть
У моэму господарстві поповнення, % зааненки, Лейла і Снежа. Зберігаю на сторінці їх родичів щоб не потірялось бо пам’ять може підвести.
козочка, родилась 20.03.2018 года в тройне, генетически комолая.
Мама - дворянка ( покупали как зааненку ) 6-тым окотом, беспроблемная 3-литровка ( на пике 4 литра ) при 2-часовом выпасе на 10-тиметровой корде. При переходе на стойловое содержание удой сбавляет до 2,5 л и с ним же планово уходит в запуск. Вымя хорошей формы, легкодойная. В моем хозяйстве есть три ее дочки ( первым окотом - 3 литра )
.
Папа - плод несанкционированной любви мамы ( 6-тилитровой зааненки ) и стоящего в хозяйстве на передержке папы зааноламанча. Выбракован из хозяйства-заводчика по причине нечистопородности. Мной приобретен для улучшения молочности поголовья. Его сестра-однопометница осталась в хозяйстве, первым окотом дала 5 литров. У меня есть его годовалые дочки,еще не покрытые,поэтому о передаче молочности ним пока ничего сказать не могу. А росли и едят очень хорошо.
Поздравляшки с приобретением)))
Слава Богу прийшов той час, коли ми купили дубові стовпчики і шальовку для паркану. Тож скоро мій участок буде мати пристойний вигляд. Також вирішила завести свинок білих і якщо получиться то хочаб одного бичка на откорм.
У нас зараз збирають березовий сік, сусіди поділились з нами і сьогодні я законсервувала 40л соку. Літом він буде дуже доречний у спеку.
Вже скоро рік, як ми з чоловіком переїхали з Києва у село. Що я можу сказати. Я дуже задоволена, мені гарно у селі і не так страшна була та зима як мене залякували. Село це рай на землі.
Ничего себе поделились соком.
вони націдили 400л і все що точать зараз то вони роздають.