особисте господарство МАРШЕР

це козенята які народились від Щедри і Буцефала

7 лайков

це маленький цапик

5 лайков

маленька кізонька

11 лайков

це вони разом на прогулянці, родились кожний по 4 кг

13 лайков

а це доця нашої кізоньки Добруши, також від Буцефала

11 лайков

мої алабаї приймали пологи у всіх кізоньок бо я залишала їх наніч у сарайкі , були морози що аж вода замерзала у відрах тож саме алабаї і чергували поповнення. З ранку я приходила , діти облизані, нагодовані і сплять під пузом у моїх собак.

27 лайков

продаю всіх козенят а там як Бог Дасть

1 лайк

У моэму господарстві поповнення, % зааненки, Лейла і Снежа. Зберігаю на сторінці їх родичів щоб не потірялось бо пам’ять може підвести.

козочка, родилась 20.03.2018 года в тройне, генетически комолая.

DSC_1503x.JPG814x574 95.7 KB

DSC_1504x.JPG872x582 129 KB

Мама - дворянка ( покупали как зааненку ) 6-тым окотом, беспроблемная 3-литровка ( на пике 4 литра ) при 2-часовом выпасе на 10-тиметровой корде. При переходе на стойловое содержание удой сбавляет до 2,5 л и с ним же планово уходит в запуск. Вымя хорошей формы, легкодойная. В моем хозяйстве есть три ее дочки ( первым окотом - 3 литра )
.

DSC_1506.JPG884x640 110 KB

DSC_1511.JPG509x565 63.7 KB

Папа - плод несанкционированной любви мамы ( 6-тилитровой зааненки ) и стоящего в хозяйстве на передержке папы зааноламанча. Выбракован из хозяйства-заводчика по причине нечистопородности. Мной приобретен для улучшения молочности поголовья. Его сестра-однопометница осталась в хозяйстве, первым окотом дала 5 литров. У меня есть его годовалые дочки,еще не покрытые,поэтому о передаче молочности ним пока ничего сказать не могу. А росли и едят очень хорошо.

3 лайка

Поздравляшки с приобретением)))

1 лайк

мої % зааненочки вже звикли і стадо дорослих кізоньок їх приняли

15 лайков

15 лайков

посадила сосну але вона так приглянулась козенятам, що мабуть вони її з’їдять

15 лайков

кохані наші алабайки

31 лайк

наша двірняжка Люся, привела цуценят, багато вже роздали, залишилось четверо тож можу подарувати

12 лайков

черга за смачним шашличком

15 лайков

Слава Богу прийшов той час, коли ми купили дубові стовпчики і шальовку для паркану. Тож скоро мій участок буде мати пристойний вигляд. Також вирішила завести свинок білих і якщо получиться то хочаб одного бичка на откорм.

6 лайков

У нас зараз збирають березовий сік, сусіди поділились з нами і сьогодні я законсервувала 40л соку. Літом він буде дуже доречний у спеку.

Вже скоро рік, як ми з чоловіком переїхали з Києва у село. Що я можу сказати. Я дуже задоволена, мені гарно у селі і не так страшна була та зима як мене залякували. Село це рай на землі.

19 лайков

Ничего себе поделились соком. :grin::+1:

1 лайк

вони націдили 400л і все що точать зараз то вони роздають.

2 лайка