Органічне землеробство

Антибіотик з мясом птаха потрапляє до людського організму і в разі серйозної хвороби людини, організм не реагує на лікування антибіотиками

3 лайка

Поиэтому мы не едим покупных кур и яйца. Индюки наверное интересны были бы, кабы не эти схемы. А вот индоутка, это терминатор птичьего мира. При том, что некоторые особи у меня, могут потягаться с гусями размерами и весом. А содержание заключается, знаете в чем? Ни в чем! Живут сами собой вместе с курами, доедают за ними, отличные наседки и мамы. Едят много только в во время активного роста, а потом меньше чем куры! Тихие, невонючие и не злобные птицы. У меня сыночек Владик любит погоняться за папой уткой, как он говорит, а тот такой толстый, большой переваливается :grin:

4 лайка

З цим обережно. Часом селезні в них стають агресивними, і нападають, скачуть, б’ють крилами і дзьобом, чіпляються пазурами на одяг, не провокуйте.

2 лайка

Спасибо, что переживаете. Ну без меня дети в вольер не лазят, да и в нашем случае папа утка спокойный, уже второй год живет.

1 лайк

Кто разводит садовую ежевику? Такую, что бы кустом и ягоды сладкие? Делитесь опытом.

2 лайка

В мене широкогруді індики цього року: одна партія виросла, то за весь період вирощування отримала 2,5 таблетки (в сумі ) метронідазолу в 1,5 місяця, а інша взагалі без нічого. Результати показувала на сторінці в себе. Гусей взагалі ніколи нічим не пропоюю.

3 лайка

Делитесь опытом, Вы инкубатором выводите? Когда закладываете? Есть ли яйца для форумчан? :wink:
И еще вопрос, зачем метронидазол?

1 лайк

Яйця повинні бути, виводимо самі інкубатором. А темку відкрию, але то треба сісти розписати, може ввечері час буде.

4 лайка

Від курей індики хапають простійше - гістомонаду, а сприяють зараженню нею круглі черви гетеракіси. Така собі матрьошка.
А їх яйця переносяться дощовими червяками. Кури носії цього добра, але самі не хворіють. Якщо не пролікувати , а зараження відбулося, то передохнуть рано чи пізно 100%. На печінці будуть білі розводи при розтині. При цій інфекції звісно падає імунітет, тому і мікоплазмоз легко хапатимуть, якщо контакт з бролями буде, чи фабричною несучкою

3 лайка

У Греты брала яйца на инкубацию в этом году. Ничем не пропаивала, ни метронидазолом, ни антибиотиками. Одно условие - изоляция от другой птицы и помета максимально долго. У меня до 4 месяцев они жили в больших клетках с полом из сетки. Правда, 8 штук было всего.

Ой, а тема про другое…

4 лайка

Не соглашусь. У меня под огородом сейчас всего около 3-х соток. Все овощи, включая картошку, у меня свои- ничего не покупаю. Наблюдаю за соседями- у них под огородами минимум соток 10, и с их слов, овощи они докупают.

3 лайка

На мою думку щоб сад був здоровий потрібно щепити старі сорти на звичайні дички. Якщо це яблуня то краще щепити на лісовий глід “боярышник” , тому що корінь в нього довговічний і така яблуня житиме 100 і більше років. Яблучка їстимите ви, ваші діти, внуки, правнуки… і всі будуть вас пам’ятати.

7 лайков

Мульчування сіном обов’язково застосую. В мене для цього якраз є болотяне різнотрав’я.

3 лайка

Греточко, дуже чекаємо темку :heart_eyes:

1 лайк

А ви пробували яблуню на глід? Нема несумісності по силі росту?

2 лайка

В мене вже ростуть яблуні на глоді і одна груша, але груша чомусь слабо росте.

3 лайка

Мені наче груші самі по собі повільно ростуть. Таке моє спостереження.

1 лайк

З Рослинами з Італії

2 лайка

Є ще варіант- бентамки. Їдять все, риють, але значно менше. Яйце десь грам 40, але майже кожен день. А мамки які! Але одне но - хлопці такі голосисті!

2 лайка

Я тоже купил в прошлом году итальянский (наступив себе на горло) прививочный секатор. Буду пробовать осваивать прививки. Хочу супруге вырастить сирень, дерево сад. Это когда на одном кусту разные цвета сирени. Она обожает сирень. Я уже подростил пару кустов простячки, весной попробую. И абрикосы у соседки с кулак величиной, по моему, Мелитопольский ранний, на переработку не годится, сильно сочный без плотной сердцивины, а покушать самое оно. А на винограде чудес сколько можно натворить :grin:
Кстати, у кого плохо с теми сортами винограда, которые уже растут, то можно перепривить и сразу получать урожаи. Дело в том, что у винограда важна мощная корневая, и если вы ее уже вырастили, то сверху можно навешать много чего.

8 лайков