ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Ивермектин масляный и тяжело подкожно колится . Как ты его делаешь , может мы что то не так его колим ?

Масляные инъекции все тяжеловато колятся. Можно брать шприц 5мл, там игла большего диаметра. И ивермектин надо греть до температуры тела животного. Я грею градусов до 44, пока дойду, остынет до нормальной.

4 лайка

Можно і я додам свій досвід. Від бліх і кліщів є таблетки з різним строком дії є такі які захищають на 30, 35,90 днів. Ціни звичайно ого, але лікувати виходить дорожче. Своєму купила два дні тому Сімпаріку 328 гривень таблетка на 40-60 кг. захист на 35 днів(від кліщів). А від глистів Каніверм захист на 3 місяці. Івермектин діє не на всіх глистів, і часто підробки. Ми минулого літа кололи своєму півтора місяці кожного тижня (лікували підшкірного кліща), нічого не допомогло і звичайні кліщі чиплялися

2 лайка

Лада вітаю з благополучних окотом, малюки красивенні :revolving_hearts:

1 лайк

Да , я беру иглу №10 ,а шприц №5 )))

1 лайк

Ой, я пропустила событие. Поздравляю с новорожденными! Деткам здоровья и добрых ручек, мамке молока много вкусного!

2 лайка

Сегодня подготовила сарай для новых поросят , муж говорит : побели !
А как же … :rofl::rofl::rofl: Только побелка у меня салатовая , а решетка и двери фиолетовые ! Креативненький сарайка вышел ! :thinking::star_struck: Муж пришел работу принимать , обсмеялся ! Дизель тоже работу принял , пока нет поросят - сарай с вольером в его распоряжении …

29 лайков

Салатовый на фотках почему-то не получился , вечером наверное освещение не правильное . Ну , ничего , поверьте на слово ! А потом сделаю новые фото уже с малятами - поросятами .

11 лайков

Очень круто. Пришел и настроение уже поднялось от цветной красоты

6 лайков

Для свиняторов сварной загон самое то, сколько я уже ремонтировала дощатый, и 50ку сгрызли, паршивцы! А в этом году нету в планах реорганизации свинского дома)

3 лайка

Вітаю всіх зі світлим святом Благовіщення Пресвятої Діви Марії!
Моя бабця казала: “На Благовіщення навіть пташка гніздечко не в’є”.
Особливу увагу в цей день треба приділити настрою та відносинам в родині. Адже за
повір’ям, яка атмосфера буде в домі цього дня - така і протримається протягом наступного року.
Тому звертаюся до кожного з вас.
Вибори - це не привід проводити менше часу з людьми, яких ви любите :heart:
Бажаю вам вдалого вихідного дня без Фб :slight_smile:

Якщо у вас буде сьогодні вільна хвилинка попросіть Матір Божу, щоб заступилася за Україну, послала нашому народові мудрості, мужності і небайдужості.
На думку приходить церковний гімн:
Боже великий, єдиний,
Нам Україну храни,
Волі і світу промінням
Ти її осіни.
Світлом науки і знання
Нас, дітей, просвіти,
В чистій любові до краю,
Ти нас, Боже, зрости.
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни,
Всі свої ласки й щедроти
Ти на люд наш зверни.
Дай йому волю, дай йому долю,
Дай доброго світу,
Щастя, Дай, Боже, народу
І многая, многая літа.

24 лайка

вітаю з поповненням

1 лайк

Ладушка, а підлога у сараї яка? Бетон чи земля?

Тож для свіней , бетон звичайно . Досок не кладу , достатньо стружки чи тирси зимою насипати . Легко чистити , та гарне " зчеплення" копит з підлогою ))) Був колись досвід того , що на дошках розчахнулося порося .

3 лайка

Зі святом! Твої слова да Богу в вуха))

Лада, яких свиней ви купуєте?

4 лайка

Як і в тому році гібридів першого покоління ландрас + п’єтрен . Тільки довго тепер не буду їх тримати , 7 місяців і все ! Дуже швидко растуть , а після семі місяців вже нарастає сало .

8 лайков

Сегодня мы снова катались по Киевской области , чуток не доехали до Макарова … пригласила меня в гости наша форумчанка Султана Хми , она очень и очень просила приехать и обезрожить ее козлят … ну а нам , легким на подъем , 100 км не крюк ))) Ксюшу поздравляю с почином , она впервые держала и участвовала в операции ! Выдержала на пятерочку ! :star_struck:

34 лайка

Лада, ти вже мабуть профі у цій справі стала, умнічка

2 лайка

Ви таки вже стали регіональним обезрожувачем, вітаю. Так тримати.

2 лайка

На следующий год опять приглашу в гости ))

2 лайка