ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Супер! Поздравляю! Только начало января, а у Вас уже детский садик. Молодцы девчата, справились до сильных морозов. Побольше Вам молочка и вкусного сыра!

5 лайков

Так , вона красуня , тільки немає зараз у мене часу , щоб всіх пофоткати … завтра у чоловіка день народження - готуюся :wink:

Ще не всі справилися … але хвилююся тільки за лежачу Джамалу , 149 днів сьогодні …
А ще , поки я писала попередній текст та попила чайку з пряничком - подивилася у камери і побачила двох новоприбулих :crazy_face: :laughing: за півтори години справилася Султана ( внучка Терри ) .

20 лайков

8 .01.2022
Султана ( Карамба \ Принц ) від Дизеля :

1. козочка біла , комола , суслічка ;
  2. козочка коричнево-біла , рогата, суслічка ( залишається вдома )
18 лайков

Поздравляю. Дефки рулят. Ура-а !

6 лайков

Так , поки що 6 : 4 на користь дівчат !

11 лайков

Вітаю, Лада, у тебе цього року урожайне Різдво

3 лайка

А минулого року, в підсумку, яке співвідношення було?

1 лайк

60 % дівчат було … тобто буквально на три голови більше , ніж хлопців . Точний рахунок не пам’ятаю , а журнал десь загубився , коли влітку ремонт був … там же з ним і ветпаспорта на кіз та собак :face_with_hand_over_mouth: :laughing: Немає часу розібратися з горою книжок , папіру та фоток ( все лежить на другому поверсі в окремій кімнаті - на очі не попадає - тому й не розгрібаю :rofl: :rofl: :rofl: ) .

1 лайк

Так , Зою , посипалися малята … я з вольєрів не вилажу , добре , що погодка стоїть - гріх жалітися ! -1 , сонячно … супер !

4 лайка

Ладочка, как там Джамала? Очень ждем хороших новостей!

3 лайка

Всі хвилюємся і тримаємо кулачки. Тримайтеся!

6 лайков

Ладочка Вітаю з іменинником. Здоров’я, здійснення мрій та завжди сонячного настрою. :hibiscus:

2 лайка

Знаю , дівчата , знаю що всі хвилюються … ми ж як та козяча родина !
Поки не народить та не встане на ноги - буду дуже нервувати , сама з корвалола не злажу … Тільки що вона з задоволенням попила теплої води та з’їла ціле яблуко . Сіно не хоче - дубові листочки вже також не хоче … саме це хвилює . Шию трохи послабила , держить голову вверх , але вже не так спазматично . Оля предположила , що закидання голови від болю схваток , тому сказала мені перевірити розкриття шийки матки . Перевіряла вже два рази - вранці та в обід - повне закриття .
На парез дуже схоже , але ж 5 днів колемо кальфосет … Короче , я боюся дуже , бо два роки тому саме так втратила молоду козочку від Олі Лєсної за три дні до строка . !

10 лайков

Юльчик , дякую , перекажу обов’язково ! :kissing_heart:

Лада, волнуемся за Джамалу вместе с вами. Она молодая, сильная. Пусть скорее выздоравливает. Держим кулачки и надеемся на Милость Божью

8 лайков

Лада, хочется сказать столько слов поддержки, держитесь с Джамаллой, вы справитесь, мы все мысленно с вами. :pray::pray::pray:

7 лайков

Ладуся, держим кулачки и волнуемся вместе!
Мы рядом! Обнимаю!

7 лайков

Лада, все посылают частичку своей веры и надежды,пускай все с Джамалой будет хорошо.

11 лайков

Народжувати Джамала не планує … я не знаю , що робити ? Кесарити ? Чи ще чекати ? 151 день Загальний стан більш - менш , голову не закидає , апетит слабий , але сіно ковиряє . Дякую Сніжані за пораду купити Д3 в каплях - купила , накапала 4 каплі на хліб - вона з’їла з задоволенням та попросила ще шмат хліба ( у мене висівковий з насіням льону ) .

11 лайков

Вчора у мене були ще окоти :

9.01.2022

Забава ( Шарлотта \ Дизель ) від Принця
-1. козлик триколор , рогатий , ельф
-2. козочка біла , комола , суслік

Вайра від Принця

1. козлик сіро-білий , рогатий , ельф
  2. козочка чорно-ряба , комола , ельф

Самба ( Саманта \ Принц ) від Дизеля

1. козочка коричнево-біла , комола , суслічка
  2. козлик коричнево-білий , рогатий , суслік .
21 лайк