18 грудня робила всім козам ревакцинацію овісаном , 20 голів проколола … і от десь перед новим роком побачила дві гулі на шиї у моїй любимій Султанки … не було ж … а вискочило одразу дві - за першу та за другу прививку . Обдивилася та общупала всіх - жодного сліду ні у кого . Так от , сьогодні прорвало перший абсцес , гній удалила , пролила внутрі бетадіном та запшикала чеміспеєм . Друга гуля мабуть також пізніше прорве .
Питання : що з Султаною не так ? Чому тільки на ній прививки погано прижилися ? @Ekl @Veterin Дівчата , допоможіть розібратися !
Так иногда бывает. В инсттрукции овисана это прописано. И еще зависит от того, куда колоть. Если со стороны шеи под лопатку, то я пока не наблюдала шишек.
Колола всіх в шию збоку ( типа в биток ) , але ж ні в кого немає нічого , а у Султани аж дві вилезли після другого укола . Оце й цікаво . Я читала інструкцію , знаю це називається стерільний абсцес , і була до них готова … Але ж випадок одинокий - тому й питання : чому ? Щось не так у неї з организмом ? Алергія ?
Может конечно быть индивидуальная реакция
У меня такая Клёпа. Всё прививки Овисаном заканчиваются шишками. Но прорвало только две, третья на очереди. Много уплотнений сами уходят постепенно. У остальных всё Ок.
И у меня есть такая мадам. И прорвало первую и шишка со второй- ждём прорыва. А у остальных + - норм
Та дааам … ранок почався з парочки рогатих сусликів козликів від Джуманджі (146 днів )
Прокинулася я , подивилася камери … у Багдаді все спокійно … у мене у телефоні програмка , тому навіть голову від подушки не відривала … Ну , ок , все спокійно , тож можна ще повалятися … задрімала , і тут думка , як молнія : а я ж Джуманджі на камері не побачила
Я підриваюся , знову у телефон … точно - не видно , мабуть у будці . Пішла перевіряти … а тааам , лежить королева з двумя білими принцями , сухими та гарними ! Так що 6.01. - Сезон окотів відкрито !
Вітаю, добре коли все харашо , сухенькі ситі і ждуть хазяйку.
З відкриттям окозів .
Дай Боже щоб всі окози пройшли так, без забот і хлопот, спокійно і з усмішкою.
Поздравляю с началом и лёгким окотом!
Всем, у кого пополнение- молочных рек и здоровья мамам, и мелкоте!
Дякую ! А тепер трішечки фоток .
6.01.2022
Джуманджі ( Джима \ Дизель ) від Принца :
- козлик , білий з невеличкими п’ятнами на холці та крупі , рогатий , суслік ;
- козлик , білий з рижими п’ятнами , рогатий , суслік .
Лада, вітаю з почином! Бажаю щоб і надалі всі окоти так проходили. Красотунам гарних домівок!
Зайшов у двір кум сьогодні , та почув козенят - каже : якщо це козли рік розпочали , то вважай , що засіяли тебе на достаток ! Ми з Юрою посміялися - таки ж козли
Лада, козлы да ещё двое. А поверие, как говорит : если двое мужчин одновременно во двор войдут - быть багатыми.
С Рождеством .
Що цікаво , Джуманджі два рази приносила від Принця по одній білій ельфійці , а на третій раз нагородила мене двумя сусліками , ще й рогатими ! Мрія ! Там нубійські крові додадуть зріст та грацію - ціни цім цапикам не буде !
Ладуся, как Джамалла себя чувствует?
Сьогодні 148 день … піднимаю , щоб змогла попісяти , апетит та горохи у нормі . Але так і лежить … кряхтить бідняжка .
З Різдвом ! У мене сьогодні день ну дуууже святковий - прийняла три окота ! І було одне втручання - козеня застрягло . Хвала Господу - все швидко підправила та народилася дівчинка-гарнюнька , і вона вже залишається вдома - довго я чекала саме цю кров . Чуток пізніше всі подробиці …
Ладуська я тебя поздравляю! Ишь как тебе на праздники привалило! Теперь только успевай поворачиваться дай Бог вам с Юрой здоровья!
Отже , запишу для пам’ятки :
на Різдво
7.01 2022 народили :
Соната (Саманта \ Принц ) від Дизеля :
- козлик в альпійському окрасі , суслік , рогатий ;
- козочка чорного окрасу , суслічка , комола .
Саманта (Сіма \ Дизель ) від Принця :
- козлик білого окрасу , суслік , комолий ;
- козочка білого окрасу , суслічка , комола .
Шарлотта (Венера \ Дизель ) від Принця :
- козочка шоколадного окрасу , ельф , комола ;
- козочка шоколадно-біла , суслік , комола
( залишається вдома )
Поздравляю. Черная ла манча-представляю эту принцессу