Розмір (80х90) - його буде зручно використовувати в ліжечку, на ліжку (вашому) і в колясці. Також може підійти на виписку у вигляді конверту. Даний розмір розрахований для діток до 3-х років.
Сьогодні в обід наша Вайра ( від Олі @Lesnaya ) народила двух хлопців від Принця ( @zoia1) .
Фото виявилися завеликі . Завтра вже зроблю нові та сухі . Гарні хлопці , кольорові ! Один суслік , а інший ельф рогатий з окрасом “павлін” .
Нарешті пофоткала дітей нашої Джамали . Трійня . 17.02.21 день народження . Хлопці від Дизеля , вже шукають собі нові гареми . А дівчинка залишається вдома - це наша улюблена лінія кіз та взагалом саме ця пара Джамала + Дизель дає найкращих дочок … сподіваюся , що і синочки за осоромляться , коли вирастуть у велетнів цапів !
Це наша дівчинка рогата сусличка , ім’я ще в розробці , але буде на " Дж…"
Я не можу охарактеризувати її окрас … і не сіра , і не коричнева , і не бузкова … а якась суміш кольорів .
Приїхали з ринку , а вдома чекає сюрприз : Ізабелка народила ( 27.02.21 ) двух хлопців сусликів від Принця ! А я то думаю … нічого собі вона вим’я налила , але ж на березень чекали , а вона вирішила в лютому відстрілятися Гарненькі козлики , кольорові , один точно комолий , а інший кажись рогач … Висохнуть - пофоткаємося та підемо на козій ринок . Місце вже вийшло , діти вже гоняють по вольєру , а всі кози від них шарахаються …
Мурашка задумалася …
А фіг її знає … по першому строку , коли Ви мені її привезли , строк на 7 березня . Вона ж у нас з Вами мамонт , по ній не видно нічого … яка була - така є , але трохи поведінка помінялася … тепер вона хоче зі мною обніматися .
Ну , а якщо надурить , то будемо чекати на Пасху .
Оце так новина у мене … вже дві години намагаюся зрозуміти як так сталося … Отже , роздаю я козявкам вечерю та бачу боковим зором як пропливає мимо моя біла переярка Забава , а її хвіст в крові … придивляюся , а там вим’я виросло з футбольний м’яч . Не зрозуміла ! Ниряє Забава в будку та з кимось розмовляє … а з буди тоненький голосок відповідає . Полізла я в будку , а мені на зустріч красотка виходить маленька , сухенька ельфійка ! Тобто Забава народила ще вдень , а ми й не чули . Але саме цікаве те , що окота я чекала на 25 квітня ! Я була впевнена , що Забава не гуляла з Принцем поки він жив з козами , тому колола їй стимулятор , водила на побачення з Принцем аж 26 листопада … потім Наташу кликала з УЗД … а весь цей час наша Забава була вагітна виявляється .
Манюня ельфійка кольорова , комола , піде на козий ринок .
Читаю первые строчки и напрягаюсь, думаю, все, уже что-то плохое случилось, потом дочитываю до хвоста в крови и “фух”, родила, наверное.
Не пугайте так народ!
А хто у нас тут пугається ? Ти хиба б не так написала , коли б чекала окот на кінець квітня , а тобі видають суху дитину на початку березня ?! Це ж одна з моїх проблемних товстух переярок .
Біла та чорна , інь та янь … Забава та Мураха .