ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Альона Кухар

27 хв ·

Розмір (80х90) - його буде зручно використовувати в ліжечку, на ліжку (вашому😁) і в колясці. Також може підійти на виписку у вигляді конверту. Даний розмір розрахований для діток до 3-х років.

Дівчата , моя невісточка пряде ось такі дитячі пледики , такі класнючі , може хтось хоче на подарунок малюку .

26 лайков

Сьогодні в обід наша Вайра ( від Олі @Lesnaya ) народила двух хлопців від Принця ( @zoia1) .
Фото виявилися завеликі . Завтра вже зроблю нові та сухі . Гарні хлопці , кольорові ! Один суслік , а інший ельф рогатий з окрасом “павлін” .
20210224_105724

22 лайка

Очень красивые! А из чего пледики? И можно ли бОльший сделать?

Сергія , нажміть на ім’я

перескочите на фб . Там задайте питання Альоні . Думаю все можливо !

1 лайк

Нарешті пофоткала дітей нашої Джамали . Трійня . 17.02.21 день народження . Хлопці від Дизеля , вже шукають собі нові гареми . А дівчинка залишається вдома - це наша улюблена лінія кіз та взагалом саме ця пара Джамала + Дизель дає найкращих дочок … сподіваюся , що і синочки за осоромляться , коли вирастуть у велетнів цапів !

Це наша дівчинка рогата сусличка , ім’я ще в розробці , але буде на " Дж…"
Я не можу охарактеризувати її окрас … і не сіра , і не коричнева , і не бузкова … а якась суміш кольорів .

Чорно-білий бутуз хом’як … рогатий суслик , важкий , наче цуценя алабая .
:heart_eyes: :+1:

Коричнево-білий хлопчина , рогатий суслик , також важкий , наче цуценя алабая .
:star_struck: :+1:

40 лайков

Лада можно назвать Джоли.

4 лайка

Так козлики дійсно дуже гарненькі вийшли, посміхаються, а дівчинка красунічка) Мені подобається Джемма))

5 лайков

Приїхали з ринку , а вдома чекає сюрприз : Ізабелка народила ( 27.02.21 ) двух хлопців сусликів від Принця ! А я то думаю … нічого собі вона вим’я налила , але ж на березень чекали , а вона вирішила в лютому відстрілятися :rofl: :hugs: :hugs: Гарненькі козлики , кольорові , один точно комолий , а інший кажись рогач … Висохнуть - пофоткаємося та підемо на козій ринок . Місце вже вийшло , діти вже гоняють по вольєру , а всі кози від них шарахаються …
Мурашка задумалася …

30 лайков

Поздравляю Ладуся, Изабелке много вкусного молочка, дитятям крепкого здоровья и хороших ручек :two_hearts:

1 лайк

Поздравляю с малышней :hibiscus::hibiscus::hibiscus:
Всем крепкого здоровья :blush:

1 лайк

Ладусь, а что Мурашке уже время?!

2 лайка

А фіг її знає … по першому строку , коли Ви мені її привезли , строк на 7 березня . Вона ж у нас з Вами мамонт , по ній не видно нічого … яка була - така є , але трохи поведінка помінялася … тепер вона хоче зі мною обніматися .
Ну , а якщо надурить , то будемо чекати на Пасху .

9 лайков

Оце так новина у мене … вже дві години намагаюся зрозуміти як так сталося … Отже , роздаю я козявкам вечерю та бачу боковим зором як пропливає мимо моя біла переярка Забава , а її хвіст в крові … придивляюся , а там вим’я виросло з футбольний м’яч . Не зрозуміла ! Ниряє Забава в будку та з кимось розмовляє … а з буди тоненький голосок відповідає . :face_with_hand_over_mouth: :anguished: Полізла я в будку , а мені на зустріч красотка виходить маленька , сухенька ельфійка ! Тобто Забава народила ще вдень , а ми й не чули . Але саме цікаве те , що окота я чекала на 25 квітня ! :rofl: :rofl: :rofl: Я була впевнена , що Забава не гуляла з Принцем поки він жив з козами , тому колола їй стимулятор , водила на побачення з Принцем аж 26 листопада … потім Наташу кликала з УЗД … а весь цей час наша Забава була вагітна виявляється .
Манюня ельфійка кольорова , комола , піде на козий ринок .

35 лайков

Тепер чекаємо Мурашку . По першому строку на 7 .03 … можливо і вона не підведе .

14 лайков

Читаю первые строчки и напрягаюсь, думаю, все, уже что-то плохое случилось, потом дочитываю до хвоста в крови и “фух”, родила, наверное.
Не пугайте так народ!

10 лайков

абалдеееть! Вот это новость! Загадочные эти девушки…

5 лайков

Ладуся, поздравляю с нежданчиком :hibiscus::hibiscus::hibiscus:, манюне желаю найти добрые руки, а мамке скорейшего восстановления и много вкусного молочка.

За эту барышню держу кулочки :pray:

3 лайка

:joy: :joy: :joy: А хто у нас тут пугається ? Ти хиба б не так написала , коли б чекала окот на кінець квітня , а тобі видають суху дитину на початку березня ?! Це ж одна з моїх проблемних товстух переярок .
Біла та чорна , інь та янь … Забава та Мураха .

13 лайков

І що вона тоді про Вас думала…

6 лайков

Та що цiкаво,що не скинула пiсля уколу,кололи эстрофан?

3 лайка