Лютый - это февраль. Так он вроде уже…)
Інна , сьогодні ж тільки 17 лютого
У тебе щось занадто коротким вийшов місяць …
Я не имела ввиду, что закончился, имела ввиду, что уже наступил)
От я і чекаю до кінця місяця … хоча тенденція така , що вона може раніше 25 народити …
В цьому році ще жодна коза не виходила 150 днів , всі порожали на 3-4 дня раніше .
Твої всі молодці морозів не чекали, це мої до останнього жмуться…
Вітаю
:rose
Ладуся, знову вітаю з малюками!
Ой , дівчата , Джамала любить мені сюрпрайзи робити … Пішла перевірити чи вийшло місце , а там треттє козеня - дівчинка суслічка !
Тепер знову місце чекатиму
. Це третя трійня у мене з початку року .
Ладуся поздравляю с благополучными окотами и с новорождёнными
Здоровья крепкого всем.
Лада,ще на фото з відео було видно що ну дуже величезні були бігімотіки ,вітаю з трьома трійнями.
Ладочка вітаю Вас з малишньою) Зараз рідко виходить на форкм забігати… Ріки молочка козочкам, здоров’я та скорішого одужання сестрі))
Черная доберманка…представляю… наверно не представляю…ну показывай. у всех хотелка а у меня хачуха не дремлет.
Поздравляю с новорожденными.На молочко,сырочки.
Вітаю , щоб козенятка будуть великі і здорові. На радість господарям !
Дякую !
Ага … не чекали … всі покотилися при -10 … -13 … Це ще пощастило , що не було -20 та нижче . Хоча , скажу чесно , в морози народжувати навіть краще , немає той сирості у вольєрах , як було б при нулю , або при невеликому плюсі … От як можна висохнути , коли все навкруги мокре ?! А так , народилися і через годину-дві вже сухеньки відпочивають .
Дякую щиро , на руки зараз важко кожному увагу приділити , але зато вже на душі спокійно , що все в порядку в господарстві ! Я от тільки що зайшла в хату , а поратися пішла аж в 19.00
Будьмо ! Навзаєм , Танюша !
Юльчик, почекай , я зараз реально не маю часу на фотосессії … Дівчатка будуть шукати собі нові домівки , але на цьому тижні нехай спочатку все устаканіться , і я ввійду в новий режим роботи , а то занадто розслабила булки
18 жовтня Карамба ( дочка Терри та Дизеля , та сестра Таллєра @babushka-11 ) народила мені дівчинку "доберманку " суслічку Султану , я її собі залишила , і от сьогодні їй 4 місяця , ми зважилися тільки що … 32 кг ! Пора уменшати молоко , до сьогодні вона ще пила 1 л вранці та 1 л ввечері .
А ще я сьогодні пораділа за проданих мною Лайму та Джулію , вони були спаровані з різними цапами , і народили новій господині трійню та двійню відповідно ! Все добре ! І мені це ще приємніше !
Лада а покажи пожалуйста фото когда будет время. Я уже второй раз читаю о "доберманке* и не понимаю как это? Это окрас такой? Ну очень интересно
Це я так називаю чорний зі світлим підпалом окрас ( не знаю , як правильно він називається ) . На верхньому фото дівчинка , що шукає собі господаря , а нижче - моя " доберманка" Філіція . Є ще одна , вона суслічка 4 місяця , але не фоткала її ще .
Такий окрас називають Сангоу , у альпіцскої породи , можливо і до всіх порід можна приміряти назву такого окрасу. Мені дуже подобається. Дійсно як доберман.