Лада держись! У меня тоже все девки порожали как попало- раньше срока… видно год такой.
Ладуся тримайтеся
, сьогодні мабуть день такий важкий ![]()
![]()
. У мене потрясіння з само ранку і до вечора все на нервах ![]()
![]()
хоча повинно було бути свято (гранатове весілля у нас).
Вітаю тебе з річницею ! А що сталося ?
Всього потроху.
Почалося з зіпсованого настрою з самого ранку. Йшла на роботу, а в центрі села гудуть бензопили, в дитячому садку закінчується дрова і вони нічого кращого не придумали як випилювати в центрі села здоровенні розкішні берези, аж сльози бриніли.
В обід подзвонила мама і повідомила, що помер двоюрідний брат (47 років). Він старший за мене і ми з ним ніколи не спілкувалися за все життя, в село його відправили років 4 тому і тоді я його вперше побачила. Горілка
. … і тут мене накрило
, так шкода, що таке безглузде життя і шкода, що будучи рідними людьми ми неродичалися.
Ну і ввечері вітчим напився і не дійшов додому вклався відпочити в сніг, добре люди побачили та подвонили, збігали забрали, відвели додому, мороз такий, що я за 10 хвилин вже рук невідчувала.
Лада, головне - спокій. Все утрясеться. Сестричка виздоровіє. У нас в грудні 19-го сусідка , 72 роки, впала і теж зломала ногу в ступні. Прооперували і через 3 дні виписали додому. Я щодня ходила до неї і заставляла вставати, щоб голова і попа не забули своє місце в організмі. А потім навчилися ходити на ходунках, це дуже її допомогло, на костилях не могла, стара вже. Але слава Богу, все зрослося, ходить, сама себе обслуговує. Її поставили пластіни і 35 шурупів.
Ладусь ка, пришла беда - отворяй ворота.
Пусть этот день пройдёт быстрее и заберёт с собой все беды. Держись, подружка
Ладуся, крепись, терпения и сил тебе пережить неприятности.
Завтра обязательно выглянет солнышко. ![]()
![]()
![]()
Это тебе ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чекаємо з надією!
Сестричці скорішого одужання!
Такий сьогодні день, у всіх поганий.
А тварини беруть на себе весь негатив, забирають хвороби. Може і у вас так, забрали разом з собою найгірше.
Лада тримайтеся ! Все буде добре.
Дякую вам всім за підтримку ! Козлика відбракували , бо він навіть сіську знайти не зміг …
Сестра тримається , чекаємо понеділка , щоб лягти в лікарню . А поки лежить на дивані та коле собі диклофенак . Її чоловік зробив сам костиль , щоб хоч до туалета могла сама допригати .
Джима передумала сьогодні народжувати ,… і це найкраще рішення , бо день дійсно якійсь м’ягко сказати - неблагоприємний .
Натуся , я тебе добре розумію … нажаль від нас не багато що залежить … іноді люди роблять свій вибор осознанно і ломають не тільки собі життя , а й своїй родині . Співчуваю .
Спитай у людей, а може в лікарні чи аптеці за ходунки. Це така алюмінієва конструкція , якщо зверху дивитися, то буква П, 4 ножки і перемичка. Дуже зручна в таких випадках. Недавно по телевізору показували якогось англійського принца з такими ходунцями.
Біда з цим вірусом, людині терміново потрібна операція, а її ще тест роблять. Жесть.
Ладуся, тримайтеся! Сестричка хай одужує швидше, доречі, рентген складеної стопи робіть раз в тиждень, лікар так радив нам, і не всі так радять… потім же їм “робота” знову "підвертається "переробляти коли все зростеться…
Може буде корисною інформація. Коли чоловік потрапив в лікарню, то дивилися в аптеках і в медсервіс милиці та ходунки. Милиці алюмінієві зі зручною ручкою та тримачем коштує від 700 грн одна штука! Знайомі підказали пошукати в олх, в решті решт купили через олх, дві ! милиці за 300 грн. З доставкою до лікарні. Алюмінієві, легкі, зручні, б/у з Німеччини.
Лада, держитесь! Сестре скорейшего выздоровления, а животинке благополучно разродиться!
Лада, держитесь. Сестре скорейшего выздоровления. Козитам восстановления… А Вам спокойствия и только спокойствия! Все наладится!
Ну , що ж … Нарешті добрий день прийшов !
(17.02.21 ) Джимка вранці народила трійню від Принця : чорна доберманка ельф рогата , чорна з білими плямками суслічка та козлик ельф альпійської раскраски . Все добре , місце вийшло , діти поїли !
Тепер чекаю Джамалу
![]()
Поздравляю
Пусть растут здоровенькими. Мамам тоже молочка и здоровья.
Лада, пусть в дальнейшем будут только хорошие события, а темные полосы останутся позади. ![]()
Фсьо ! Поки ми обідали - (17.02.21 ) Джамала не чекала , народила ( від Дизеля ) двух яскравих козлів-сусликів ! Один шоколадно-білий , а інший чорно-білий !
Поздравляю. Слава Богу, не в морозяки. На сыр да на маслице. У вас все, окоты закончились?
Нормально , зараз -9 . Рожали і в -13 також норм . Мої кози довели , що в морози козлятушкам бути !
![]()
Тепер на лютий залишилася тільки Вайра ( від Олі Лєсної) спарована з Принцем .