Матуся Шарлотта з останнім з трійні незабронірованим козликом . 13.02.21 д.н. , тато Принц . Тільки не подумайте , що він чорний - він темно-шоколадний . А от внизу під лавкою лежить шикарнючий смольно-чорний хлопчина з білою кінчиком хвостика та білою зіркою на лобі , він синок Сонати та Дизеля .
Такi гарнюнi всi вашi малята🥰
Как хорошо, что он нам брат, бо я б уже второй этаж достраивала ![]()
Лада вітаю з малявочками, поки заходжу на форум не встигаю поздоровляти з малечею) Ріки молочка козочкам та гарних і дбайливих ручок дітворі, шо будуть шукати нові домівки)
з ліфтом !
Такий сезон зараз - гаряча пора !
Сколько пополнений! И все друг друга краше ![]()
![]()
![]()
Ладушка, на сыр и масло! Мамка скорейшего выздоровления, а малышам найти хорошие хозяйства! ![]()
Такий чудовий сонячний день сьогодні , а у мене все з рук валиться … Сестра в 8 ранку подзвонила , та плаче : допоможіть ! Вийшла з хати на двір , послизьнулася та впала неудачно , зломала ногу … ледве доползла до хати по телефон .
Так ми прям з постілі вискочили та поїхали до неї , потім в лікарню на прийомний покой . В ступні декілька кісточок сломані зі зміщенням , тепер потрібно 10 000 грн на операцію . Будуть ставити пластини … Капець !
Ничего себе. У нас во дворе тоже скользко, особенно на ступеньках… дочка несла мне мои уличные ботинки(выскочила в тапках)… как подскользнулась… как полетела… думала что сломала себе что нибудь… ездили к доктору и на МРТ, так как был оттёк большой и синяк… ![]()
Благо просто ушибом отделалась… я после этого на улице хожу медленно… даже если надо срочно… ![]()
Пусть Сестра поправляется! И чтоб кости срослись хорошо!
Дякую Іванночка , зростуться вони вже після операції … ну от як можна було так растрощити …
так , и вона була в тапочках … і головне що льоду немає у дворі , а просто утоптаний сніг …
Так у нас тоже снег, льда не было…
Ладуся, сестричке скорейшего выздоровления и восстановления.
Ну тут никто не застрахован к сожалению. Даст Бог всё будет хорошо.
Ой Ладушка сочувствую твоей сестричке.После таких травм долго конечно реабилитация идёт.Но пусть все хорошо срастается и заживает поскорее. ![]()
Да уж, что тут скажешь. Пусть побыстрее выздоравливает сестричка. Я сама несколько раз тоже падала, причем как никогда на спину всегда при этом вспоминаю как кто-то из девченок снежного ангела делал ![]()
Ладусь, тримайтеся! Моя мама також впала, тільки плече поламала. Тиждень як поставили пластіну і прооперували ![]()
Ужас, Лада скорішого одужання сестрі)
Поганий день не закінчився у мене … Народили сьогодні ( 16.02.21 ) Каміла від Принця красавіцю дівчинку триколор з вушками ельф та крупного козлика ельфа білого з чорними бризгами , але спочатку я думала , що мені показалося , що козлик поводиться якось неадекватно , а до обід роздивилася вже , що у нього ДЦП …
оре без перестану , голова набікрень , шатається та дригається , коли падає - довго не може піднятися … Я вперше таке бачу ! Жах !
І це ще не все : народила сьогодні (16.02.21 ) також Саманта від Принця , двух дівчаток суслічок , одну з яких я не стигла врятувати , вона йшла задними ніжками , та мабуть захлібнулася водами … тому тепер залишилася одна шоколадна суслічка .
Джима роє підстилку … вже боюся ! ![]()