ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Лада поздравляю с малышатами.Пусть найдутся для них добрые,заботливые хозяева.
Если будет возможность и желание сделать подробное видео обезроживания,то я была бы очень тебе признательна.У меня козы ещё не котятся( как сказала бы моя свекровь " теля ще в сра* і, а ти нєрви трєплєш" :joy:),но вот вот должны первые родиться, и я ж таки хочу научиться обезроживать.Твое прошлое видео уже до дыр просмотрела.Ох и стремно ж мне. :ghost:

2 лайка

Вірочка , це ж для тих , хто бажає знати про крові та пращурів , а так козлик ельф для мене вже шашлик , до того ж комолий та просто білий … Терра вперше білих привела , я була в шоці … але так дійсно буває , коли пращури були білими . :stuck_out_tongue_winking_eye:

Зроблю ! Ось минуть морозяки , покличу сина на відеозйомку , бо крім нього немає мені помічника :wink: Сама хочу показати , що вмію , та допомогти не боятися тобі та іншим дівчатам .

8 лайков

Дякую тобі Ладусю.Я буду чекати і дуже тобі вдячна. :sparkling_heart:

2 лайка

Так , Наташа , ти права , кози загартовані , козенята вже також … а як інакше ?! Вони з мамочками рядишком лежать тільки першу добу , а потім куча мала під лавкою та кішка зверху . Ось якось підловлю та сфоткаю . :grin: У тебе все получиться також !

3 лайка

Да беременными точно не останутся :wink: отелы коров как то не так страшно было, там хоть рука нормально проходит и поворачивать телят муж умеет и тянуть приходилось, всяко было. А тут читаю как девчата справляются и все переживательней становится :smiley:но ничего, всё у всех будет хорошо!

5 лайков

А ти роби як я , - приходи на вже сухеньких козенят :wink: :stuck_out_tongue_winking_eye: :hugs: :hugs: :hugs:

10 лайков

У коз тоже всё прекрасно проходит :slight_smile:

3 лайка

Может обойдёт стороной меня сия наука и они сами козляток родят😉 ой даже думать страшно. Первый окот у нас Грация 28.02 если я правильно посчитала, опытная девочка, у бывших хозяев сама котилась.

3 лайка

Ладочка, с Днем Рождения! Крепких козлят, пломбирного молочка, вкусных сыров и хороших продаж! Здоровья и удачи!

1 лайк

150 днів відрахувала ? Всі мої в цьому році народжують раніше на 3-4 дня .

Ото так і буде !

2 лайка

Дякую , Наталочко ! Держу кулаки за всіх своїх красатулічок !

Тільки що ( 15.02.2021) народила двух дівчат суслічок моя любима першокотка Дженіфер ( від Джамали та Принця ) , батько дівчаток Дизель ! Одна : копія тато , а друга - копія мами та бабусі .

32 лайка

Вітаю! Нехай ростуть здорові та молочні!

2 лайка

У хозаєчки стільки переживань, а козочки- розумнички котяться не ждучи сильних морозів, да ще й такою красою- суслічками .На сир да на масло,та на гарну вдачу :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

6 лайков

Ну и засыпало тебя козлятами, только успевай поворачивать ся! Поздравляю!

3 лайка

Может и успеете до морозов)

1 лайк

Гуляла она с козликом один раз 01.10.2020, если не правильно - поправь меня пожалуйста.

Поздравляю! Пусть растут здоровенькими :two_hearts:

1 лайк

Вітаю, Лада, з поповненням! У ваших кізок є невидимий канал з керівництвом погоди. Там сказали - буде не великий мороз! І дівчатка в чергу на окот. А господині тільки встигай пупи мазать і вести підрахунок .

10 лайков

Поздравляю с малышней :hibiscus::hibiscus::hibiscus:
Всем крепкого здоровья. :blush:

1 лайк