ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Так отож … я за це подумала в першу чергу … пощастило нам .

4 лайка

Сьогодні звернула увагу , що у товстухи такі змінилася форма живота . Тепер ми виглядаємо вагітними , а не жирними бочками … :hugs: :shushing_face:

12 лайков

Лада а як себе почуває те козенятко, яке плакало коли я була?

Нажаль його не стало через годину … підозрюю , що хтось з дорослих таки наступив на нього , коли він міг спати під кормушкою . :pensive: Бо ще вранці перед виїздом на ринок я бачила його живим та здоровим … жаль малюка … але в стаді таке буває .

3 лайка

36 лайков

О да, сьогодні погодка саме така(

1 лайк

25 лайков

Ну, так глобальное потепление же ж :grinning:
Вот как можно так людям голову дурить!? :crazy_face:

7 лайков

ежегодные реалии Сибири :joy: а еще и пятый-шестой бывает

2 лайка

Неее Мы так не договаривались :wink:. Снега у нас прогноз обещает 9 см :crazy_face: 5 уже точно навалило. Прошлый только растаял, местами еще был. Снова чистить дорожки. :cold_sweat:
С утра еще была весна, куры радостно греблись в огороде и несли яйца в сеннике, к обеду скучковались под снегом и грустно потопали в сарай, снова всю вкуснятину засыпало :cry:
Хотим весны и тепла

4 лайка

Я взагалі люблю лопатою сніг чистити , завжди у дворі гребуся , а чоловік на дорозі … Але сьогодні я вперше робила без радісного настрою … замахав сніг вже . Хочу трелі пташок слухати , чирикання горобців … щоб козочки на сонечку ніжилися … :disappointed: :weary: :wink: :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 лайка

мы тоже хотим её :sob:

3 лайка

Сьогодні у мене стався дуже плодотворний день . Неочікуванно з самого ранку приїхали люди по самця строкача , без дзвінка , без жодного натяка на свій приїзд … от приїхали , подзвонити в дзвінок на воротах , зайшли , обрали самця з шесті предложених , оплатили та поїхали … і це все відбулося за 10 хвилин . :face_with_hand_over_mouth: :stuck_out_tongue_winking_eye: Юра взагалі нічого не зрозумів , а я йому 800 грн показую :rofl: :rofl: :rofl:

25 лайков

Прекрасно, хай кожен день буде такий!

4 лайка

Далі більше … декілька чоловік приїхали по молоко , продала 10 л = 700 грн !
І от знову дзвінок , людина зазвичай купляє по 1 л молока … а тут дає таке питання : Ви мені дойную козу продайте , щоб не їздити постійно по молоко :smiley: А я ж навіть і не думала нікого продавати … кажу приїзджайте поговоримо . Вирішила запропонувати людям Ізабеллу , я ж її ніколи не збиралася залишати собі ( вона була обміняна маленькою на мого козлика суслика ) , продавала її , пока вона була мала , да так ніхто не купив … І от вона вже мама , доїться , а козликів розібрали майже одразу після окота … І все ж пропоную саме її людям , бо вона тиха , лагідна , безпроблемна по здоров’ю , по копитам , по вимені та легкодійна - майже ідеальна , просто невеличка та ельфійка , а я вже до всього придираюся в своєму стаді .
Приїхали люди , потрогали її , навіть подоїли в кружку та спробували молочко , і одразу дали мені за неї гроші , та повели в машину . Ой , я ж Ізабелці при них ще й педікюр зробила , щоб бачили як правильно його робити . Ну й все ! Немає у нас тепер Ізабелли , але є 4000 грн .
От такий насичений та прибутковий у мене був сьогодні день ! :hugs: :thinking: :heart_eyes: :shushing_face:

50 лайков

Ладочка, хай будуть такі дні у Вас завжди.

7 лайков

Ой как хорошо, когда такие дни выпадают! Желаю, чтобы хоть раз в неделю повторялось! :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

7 лайков

Дякую , дівчата ! Раз на тиждень було б добре так заробляти , ну крім базарних днів звісно :thinking: :wink: :grinning:

6 лайков

Раз на тиждень було б добре так заробляти , та плюс базарні дні звісно.!
так думаю краще :wink:

3 лайка

А базари зараз - це повний треш … торгами назвати не можна … так стою , щоб місце моє не пропало , бо вдалося на козирне встати , а заробітки впали страшне . У людей реально немає коштів . М’ясники не спродаються , молочники додому вертають свої сири та сметани . Всі бідкаються …

7 лайков