Уже нашлись ручки для крольчихи - значит немоё.
Лада, а доите вы руками прямо в вольерах?
Так , просто в вольєрах і руками . Вже два роки стоїть нераспечатаний апарат для дойки я все думала , що 8 кіз мені буде важко доїти … а ні … зараз дояться 12 кіз , тільки іноді я роблю перерви від вольєра до вольєра .
Ой, я мерзляк, на улице, фактически, зимой доить - не для меня.
От аж стало інтересно.
Інна а яка у тебе температура де доїш ти?
У мене також , як на вулиці так і в сараї , тільки затишно.
Рожають також тут і дою і тоде мерзлячка.Можливо це від того як себе настроїш.Тепла гарно водичка для рук і вперед.Ти ж не на місці час , ти двигаєшся, повино бути тепло.
В моїх вольєрах стоїть вода ( якщо не випили теплу ) , так за ніч не замерзає при морозі -5 , а от при -6 може взятися тонкою кригою . До того ж вим’я теплі , і зимою я об них руки грію
У меня в сарае тепло. При закрытых дверях зимой очень тепло. Животных много, под сараем подвал, сверху потолок с чердаком и сеном-соломой, утепленный. Стены кирпичные в один кирпич. Иногда в углах намерзает иней, при больших морозах, а так - можно смело куртку снимать и доить.
Ну и когда морозы и маленькие козлятки, двери закрываю, открыто только окно.
Ну так у теья Ташкент.
Я и сама не люблю когда жарко.
А так в доме свежо и в сарае свежо в жилете хожу и дою, все днем открыто на двери одеяло, привыкают с осени и не мерзнут.
В этом году без глубокой подстилки.
Она только там где поддоны и они на них спят с подстилкой.
Кажлый день перетрушиваю убираю горохи а в лотки писяют , по мере щагрязнения меняю.Это у меня эксперимент первый раз.
Катя, показывайте, какие лотки и как поддоны сделаны? Но думаю, так можно на небольшое количество козюль?
Интересно.
Я тоже в этом году постараюсь не накапливать полметра подстилки. Как разбогатею, матами пол устелю.
Инна лоток из рам оконных .
Нарашиваю бока по 15 см со всех сторон и делаю дно тоже из доски.
В удобном для себя месте и чтоб им
не особо приходилось обходить. Копаешь ямку на половину лотка в длину и шырину но чтоб наружу ямы не было видно .
Застеляешь яму целофаном с дыркой, , жижа будет стекать в яму и будет под ящиком суше. Фото нет а видео так и не научилась через ютюб загружать, для меня это сложно.
А ще , сьогодні поїхали на Чернігівщину дві мої красатульки Лайма та Джулія . Дівчата досталися дуже приємним людям , отримали в своє користування величезний сарай та свободний вигул . Бажаю їм гарної та щасливої долі у нової мами Віри !
Видивилась на відео про продаж козлят,будиночок.Так мені сподобалась ця ідея,що я прямо не по темі почала задавати питання,ужос.Потім виправилась😂.І прийшла до вас в гості,я поки бомжую.Це вони там сплять,всі разом влазять?Будиночок з цегли?Взяла собі на замітку.
Це собача буда … колись у мене були кавказці та жили там … Тепер у нас берни , які живуть в домі . Вольєр пустував , тому прийняли рішення зробити кришу , зашити задню стіну .
Будка з кирпича , внутрі обшита минватою та осб , пол також з утепленням та зверху паркетна дошка . Коли ми її построїли - чоловік казав , що там треба тв поставити та диванчик
Розмір внутрішній 120/120 см , а висота 1 м . Зараз всі козенята зі своїми мамами там сплять , всі інші по лавкам .
Я також хочу пожалітися сьогодні … Мурашка зранку почала верещати та хвостом вертіти … а ми їй УЗД робили , пузир бачили , надію мали … Випустила оруху з вольєра , так вона галопом до Дизеля , пустила , спаровалася та пошла поїла з кормушки … Через годину забираю її від Дизеля , проходимо сарай з Принцем , вона туди рветься … пустила , спарувалася вона і з Принцем , та пішла їсти зерно з його пайки … Стою я та не розумію , це що ж получається , вона так їсти хотіла , що за зерно всім поотдавалася ?!
Що скажете ? @Ekl @babushka-11
Да может она просто любвеобильная у меня есть девушки, любят замуж ходить… а окот по первому покрытию
Бл* *юшка эта Мурашка.На мужиков падкая .Ну на этот раз уже наверно точно покрылась.