Когда у меня была моя Дуся , боксер ( взяли из приюта двухлетнюю) она коз боялась, близко не подходила… те ее догонят, окружат и отдубасят во дворе…слышу визг - бегу спасать собаку. Но на пастбище были мирные все…козы траву щипают, и собака с ними тоже стоит пасется, траву ест. Жаль что ее уже нет с нами…прошло 5 лет, а я все чаще начинаю ее вспоминать…в доме не прижилась после нее ни одна собака…дворовые мужа собаки ( овчарка и полухаски/овчарка подкидыш) не в счет…они вообще сами себе на уме…
Юля хочешь я подарю тебе собаку? Ну правда взрослую. Не щенка
Ладуська, поздравляю тебя с очередным тазиком! Соболиную левочку как назвали?
Лада, поздравляю с малышней и легким окотом!
Как хорошо, что соболиная девочка дома остается, а то я уже что-то себе придумывать начала. А фотки даже смотреть не буду
Вона така чарівна , чесно кажучи друга також гарнюня , копія дід Дизель у дитинстві , тому не поспішаю і її виставляти на продаж … думаю . Імен поки що немає , самі приклєяться .
Новина сьогоднішнього дня - це те , що козлик Кент ( Каміла + Принц ) поїхав приймати нове господарство до Тані і Володі @Lam Нехай вони вже сьогодні відпочивають після довгої дороги , а потім запрошую з фотозвітом на свою сторінку !
І пишається свою красою Шансон , погода була гарна , тому пофоткалися
Через два тижня буду вдівати на яєчка резинки , а що ж поробиш … відсаджувати немає куди , ору буде що жах … тому іншого виходу не бачу , нажаль . Вдінемо резинку та залишится з мамою рости далі … на м’ясо .

Да ладно,молодые тоже на селе забобонные,а есть старики,которые считают все это чушью
Ну конечно такую красотку дома надо оставлять. вот бы сливка мне деваху выдала похожую.
Лада, вітаю! Такі славнючі детки-конфетки. Так і хочеться їх помяшкорити, потискати -потискати ці інопланетні створіння …
Розумієте , дівчата , ось розумію же , що треба когось продати , що не можна всіх гарнюнь вдома залишати , але хом’як поки що сильніше
Тому нехай підрастуть , а я вже буду мати час подумати , чи потягну ще двох … чи все ж одну буду пропонувати .
У мене ж ще одна НОВИНА , але прям і не знаю , добра вона , чи так собі …
Не, ну что за дела!? Сказала А и молчит! Ты беременна!?
Неочікуваний поворот подій
даааа , дівчата , з вами не сумно !
Я зараз чайку заварю , та напишу …
Ну нічого так …чайок вона пішла пити… а нам тут думай…
Я чайку вже заварила, страшенно цікаво .