ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Дві ярочки у мене залишилися випадково від інших господарів (обмін) , Ізабела та Конфета , вони вже спаровані , тому побачимо що покажуть по молоку , вимені , характеру , а аж тоді зрозумію , чи будуть вони в стаді , або будемо шукати іншої долі :grin: :smiling_face_with_three_hearts:

4 лайка

А нас партнерські пологи :grin: :hugs: одночасно почали народжувати Саманта та Лайма !

25 лайков

Благополучного окоту.:rose:

3 лайка

Тримаемо кулачки за Вас

2 лайка

Бог на поміч вам

2 лайка

Все , отстрілялися , і вже посліди позбирала та прикопала . Понесу солодкої водички …

18 лайков

Вітаю, кого там наловили. Козомамочкам швидкого відновлення, а козляткам продатися успішно :rose::rose::rose:

2 лайка

Доповідаю !
2.02.2020 Лайма (+ Дизель )не здивувала , два огромних козла ,
№1 суслік , рогатий , поки не зрозумілого сіро-кремого-білого окрасу , вага 4 ,3 кг ;
№2 ельф , комолий , білий з чорними плямами , вага 3,9 кг .

2.02.2020 Саманта ( + Принц ) навпаки здивувала :
№1 кізонька , суслік , комола , окрас шоколадний соболь , 4 кг ;
№2 кізонька , суслік , рогата , окрас коричнево-білий плямами , 3,1 кг , дуже схожа на діда Дизеля .

50 лайков

Як класно дві кізки і обидві сусліки. :grin:

4 лайка

Вітаю з козомалявочками! Будьте здорові! на молочко, сир, масельце… :kissing_heart:

2 лайка

Вітаю з малятами , чекаємо з нетерпінням фото)

1 лайк

Дякую , дівчата за привітання ! Окоти легко та швидко пройшли , дякую Господу ! , дітей сьогодні поважу , а фоткати буду через пару днів . Скажу одразу , що дівчинка соболь остається в мене , інша буде шукати господиню собі . Козлики зрозуміло також , і чим пошвидше , тим вигідніше :wink: :yum: :yum: :yum:

9 лайков

Поздравляю с малышней и благополучными окотами! :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

Ось , добавила інформацію ! :hugs: :star_struck: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: Гарні дітки получилися ! Пиріжки ГАРЯЧІ ! :wink:

8 лайков

Ладуся, поздравляю :hibiscus: Всем кто будет искать новую семью, быстрее переехать))

Много молочка вам! На сыр, на масло :relaxed:

2 лайка

Вітаю з тими пиріжками! Мамочкам молочка, діткам гарної козячої долі.

2 лайка

Хочу добавити , що в цьому році у моїх козенят гарна вага , жодного не було менше 3 кг , тож я радію . І тепер , коли на фоні велетнів стоїть на ніжках тендітна біло-коричнева дівчинка з вагою 3,1 кг - вона виглядає такою малою , наче колись давно була манюня Дюймовочка , що поїхала до Тані @KozaMimoza вже з гарною вагою .

7 лайков

Ой, Ладуся, я в ней души не чаю :hugs: Она моя любоф :hugs:
А Динара сегодня на прогулке пристала к Курбаши и пыталась его отдубасить. Курбаши и я пару секунд были в ступоре, что происходит? :joy: Потом Курбаши начал уворачиваться :rofl: Во дает девка! и так несколько раз за прогулку, ни с того, ни с сего подходила к нему и пыталась бодать. Чего хотела мы так и не поняли. Курбаши отнесся с пониманием к беременной, неадекватной даме :joy:

12 лайков

Ага , мої пузаті також на собак поглядували , як на здобич :joy: :relaxed: :joy: Правда прямого контакту не було , але мимо вольєру собаки не могли пробігти непоміченими , їх в приприжку проводжали Лайма та Терра … :face_with_hand_over_mouth: :grin: Фрейя навіть почала з повагою поглядувати , та тихенько стороною обходити їх вольєр .

3 лайка

І наша Сіма лупить Річі. Він уже бігом в будку біжить від її любові. І, головне, козу не чіпає, а міг би хоч гавкнуть для порядку.

3 лайка