В нас під соснами на городі родять, тільки роки сухі
Ладушка, побувала у тебе в гостях поки ти була у мене вітаю з народженими козенятами. А сосенки дійсно класні. Про забобони я теж чула, але я не вірю. У себе смереку колись посадила. Вона мабуть 2роки росла у нас, а потім засохла. Навіть не знаю чомую
Наташ, все хвойные любят кислую почву. Надо периодически поливать слегка подкисленой водой.
Коли фотографуєшь козенят , треба дочекатися , щоб вони набігалися , це десь півгодини , а вже потім зробити сотню знимків , з яких після перегляду , залишиться мабуть тільки десяток … та й ті ще той якості
Отже , Шансон , д.н. 18.12 19 . Мама Шарлотта , тато Принц .
Вага сьогодні ( 28.01.20) 13 кг . Грають з братом в козла

А це Кент , д.н. 18.12.19 , мама Каміла , тато Принц , вага сьогодні ( 28.01.20) 15 кг .
На останьому фото справа добре видно маму Камілу та сестру Принцесу Філіцію ( чорна )
Дивлюся. Ладочко на твоїх ламанчуль і чомусь хочеться зробити різкий поворот назад.На днях побачила на сторінці Свети Фоміної мою Асю з розповіддю по удоях і плакала.Люблю я їх дуже,як казала моя мама про любов—що перший кусок хліба найсмачніший,а ми все рвемось за другим,третім так і тут.Ламанчі мої перші кози і щось мені підказує,що якщо я стану зовсім старою,то зупинюся на двох ламанчульках
Гарні вони в.тебе і любимі.
Что папашка- лось, что пацаны-лосята!
Красавцы, хороших им ручек!
А це вже ПЕРШЕ КОХАННЯ називається
І знову ж … з двох все тільки починається
Дякую , Іринко ! Здається один вже приглянувся … тримаю кулачки !
Казав мій Юра , щоб кіз у нас було не більше 10 . Через рік дозволив не більше 15 . А тепер дивимося в майбутнє і розраховуваємо місця на 20 дійних кіз
Отака вона ламанчевська мрія .
Для себе хочу відмітити , що в січні 2020 у нас є :
Терра ( дойна ) ;
Венера (дойна) ;
Лайма ( дойна) ;
Джамала (дойна) ;
Каміла (дойна) ;
Шарлотта (дойна) ;
Джима (дойна) ;
Саманта ( дойна) .
Карамба ( ярочка);
Елька ( ярочка) ;
Вайра ( ярочка) ;
Конфета ( ярочка) ;
Ізабела ( ярочка) ;
Забава ( ярочка) ;
Джуманджі ( ярочка) ;
Злата ( ярочка) ;
Рута ( ярочка) ;
Принцеса Філіція ( 1,5 місяця ).
Дизель ( козел) ;
Принц Єлісеєвич ( козел ) .
20 козоморд , ох і Лада
Лада , а у вас вже всі окоти були чи ще будуть?
Ще чекаю окоти від Саманти , Джимки , Лайми та Джамали . Перші три десь до кінця тижня , а остання через місяць . Ну , а після … в квітні-травні - ще чотири першокотки також від Принця .
Ну якщо чоловік не проти,і молоко продається,то чому ні,в крайньому по одній завжди можна продати таких кіз в хороші руки,коли якась нагальна потреба.хай Вам завжди фортунить,Ви дуже гармонійна пара. І правда—з двох кіз знову все тільки починається замкнутий круг
Лада хлопчики красунчики , чому досі вдома? Доведеться завтра Шейха важить, аж самій цікаво. Гарний такий хлопчик високий,довгий, блискучий
, любимчик.
Не, так по списку коз только 18, а не 20. То не дело, надо еще двух оставлять.
Лада а тидоіш чим? Руками чи апаратом?
Зваж , і мені цікаво скільки він вже тягне .
Так я вже чекаю красунь від Принця , для них резерв місць є !
Руками . Але апарат є , тож якщо втомлюся , почну жужжати
Лада, які козомордочки у вас гарнюні тттт.
закінчилися сердечка.